2019-07-02 07:00:21
Φωτογραφία για Μην τρέφουμε αυταπάτες για αμερικανική ασπίδα στο Αιγαίο και την Κύπρο
ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ οικτρά αυτοί που έτρεφαν αυταπάτες για αμερικανική ασπίδα στο Αιγαίο και την Κύπρο.

ΟΙ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΕΣ κυρώσεις των Αμερικανών σε βάρος της Τουρκίας από τους Αμερικανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση αποδεικνύονται για μία ακόμα φορά ευσεβείς πόθοι διαφόρων αιθεροβαμόνων στην Ελλάδα που εξακολουθούν ακόμα να πιστεύουν ότι θα μας σώσουν οι σύμμαχοι.

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ήταν ξεκάθαρος στο διάλογο που είναι με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ με τους S-400 φταίει ο Ομπάμα που δεν έδωσε στην Άγκυρα τη δυνατότητα να αγοράσει πυραυλικά συστήματα Πάτριοτ, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, προαναγγέλλοντας στην ουσία ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, πολύ σύντομα ο τουρκικός στρατός θα αποκτήσει τα ρωσικά πυραυλικά συστήματα που μπορούν να πλήξουν ακόμα και την Αθήνα, ενώ παράλληλα θα ξεμπλοκάρει και η αγορά των υπερσύγχρονων μαχητικών F-35.

ΑΥΤΟ σημαίνει ότι οι Αμερικανοί σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την περιφερειακή στρατιωτική υπερδύναμη που λέγεται Τουρκία. Και όπως πολύ σωστά προέβλεψε ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, σε οποιαδήποτε κρίση με την Τουρκία θα πρέπει να τα βγάλουμε μόνοι μας πέρα και να μην περιμένουμε βοήθεια από κανέναν.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ