2019-07-09 23:12:34
Φωτογραφία για Του άδειασαν τις τσέπες όσο έκανε... ανάληψη από ΑΤΜ
Ο άτυχος 19χρονος αιφνιδιάστηκε, όταν είδε ξαφνικά να ορμούν κατά πάνω του τρεις νεαρές που άρχισαν να τον... αγκαλιάζουν και να τον χαϊδεύουν

Ταχυδακτυλουργικές ικανότητες είχαν τρεις νεαρές γυναίκες που έβαλαν στο μάτι ένα νεαρό αλλοδαπό τουρίστα στον Λαγανά της Ζακύνθου και του έκαναν επίθεση... αγάπης ξαφρίζοντάς τον, μόλις τον είδαν να κάνει συναλλαγή στο ΑΤΜ ενός τραπεζικού καταστήματος της περιοχής!

Ο άτυχος 19χρονος αιφνιδιάστηκε, όταν είδε ξαφνικά να ορμούν κατά πάνω του τρεις νεαρές που άρχισαν να τον... αγκαλιάζουν και να τον χαϊδεύουν. Έτσι, ούτε πρόλαβε να καταλάβει πώς του άρπαξαν όχι μόνο τα 500 ευρώ που είχε «σηκώσει» από το αυτόματο μηχάνημα, αλλά και άλλα αντικείμενα αξίας που είχε πάνω του! Αμέσως μετά, οι τρεις... ερωτιάρες το έβαλαν στα πόδια και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ωστόσο, εγκλωβίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που κινητοποιήθηκαν άμεσα, συνελήφθησαν και όσα είχαν αρπάξει επιστράφηκαν στον 19χρονο ιδιοκτήτη τους. Οι δυο Ελληνίδες ηλικίας 27 και 28 χρόνων και η ανήλικη αλλοδαπή συνεργός τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου και κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαρ πουλούσε ποτά με κάνναβη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαρ πουλούσε ποτά με κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ