2019-07-12 05:58:21
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Πώς να δώσετε παλαιωμένη όψη σε ξύλο με τη βοήθεια βαζελίνης! {ΒΙΝΤΕΟ} + 30 φανταστικές ιδέες!

Φοβερή και πολύ εύκολη τεχνική για να δώσετε παλαιωμένη όψη και υφή πάνω σε ξύλα, και ξύλινα έπιπλα και αντικείμενα όπως κορνίζες, τραπεζάκια, βιβλιοθήκες, καρέκλες κτλ.

Η διαδικασία είναι απίστευτα εύκολη και το αποτέλεσμα εκπληκτικό.Σκουπίζετε καλά με ένα πανί να φύγει σκόνη ή οτιδήποτε άλλο από την ξύλινη επιφάνεια. Στη συνέχεια με ένα πινέλο περνάτε στα σημεία που θέλετε να φαίνεται φθαρμένο, βαζελίνη.

Τη γνωστή βαζελίνη που σχεδόν όλοι έχουμε στα ντουλάπια μας. Περνάτε το χρώμα σας και μετά απλά με ένα πανί σκουπίζετε. Εκεί που έχετε περάσει με τη βαζελίνη το χρώμα δεν πιάνει και με το σκούπισμα απομακρύνεται δημιουργώντας έτσι την αίσθηση του φθαρμένου.Συνήθως “φθορά” δημιουργούμε στις γωνίες και πιο ελαφρά στο εσωτερικό. Πριν δοκιμάστε πάνω στην κανονική σας επιφάνεια την τεχνική κάντε μερικές δοκιμές σε άχρηστα ξύλα. Μου μου πείτε ότι δεν είναι εύκολο periergaa

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ