2019-07-12 20:51:39
Φωτογραφία για Φανοποιός επισκεύασε Hyundai i20 και παρέδωσε Hyundai 20i!
 Σοκ έπαθε ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου όταν παρέλαβε το όχημά του από φανοποιό που είχε επιλέξει λόγω χαμηλότερης τιμής!  Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει πολλούς ιδιοκτήτες

αυτοκινήτων να στραφούν σε μη εξουσιοδοτημένα ή παράνομα συνεργεία όπως επίσης και φανοποιεία.

Ωστόσο τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται τελικά ότι καλύτερα να πληρώσει λίγα ευρώ παραπάνω αντί να χρειάζεσαι πολύ περισσότερα χρήματα για να… επισκευάσεις τα λάθη των φθηνών επισκευαστών.

Όπως μπορείτε και εσείς να διακρίνεται στην φωτογραφία που απέστειλε αναγνώστης του Newsauto.gr πήγε το αυτοκίνητο του για επισκευή σε κάποιον φανοποιό που του έδωσε την χαμηλότερη τιμή αλλά παρέλαβε ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο που η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ακόμη… κατασκευάσει!

Ο λόγος για ένα Hyundai i20 το οποίο είχε χτυπηθεί στο πίσω μέρος και ειδικότερα στην πόρτα του χώρου αποσκευών.


Ο ιδιοκτήτης αφού έλαβε προσφορές από διάφορα φανοποιεία κατέληξε να το παραδώσει για επιδιόρθωση σε εκείνο που του είχε κάνει την φθηνότερη προσφορά.

Να τονίσουμε πως η διαφορά στις προσφορές που του είχαν δώσει άλλα φανοποιεία μεταξύ των οποίων και εξουσιοδοτημένα ήταν ακριβότερα από 30 έως και 90 ευρώ.

Αλλά επειδή η ζημιά ήταν μικρή ο κάτοχος αποφάσισε να επιλέξει την φθηνότερη επιλογή.

Όμως προς μεγάλη του έκπληξη όταν παρέλαβε το αυτοκίνητο αντιλήφθηκε ότι παρέδωσε ένα Hyundai i20 και παρέλαβε ένα Hyundai 20i!

Πραγματικά στην αρχή το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν να διακωμωδίσει την κατάσταση αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε ότι ο φανοποιός που επισκεύσε το αυτοκίνητό του μπορεί να μην έχει κάνει και τόσο καλή δουλειά καθώς πολλοί μη εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές έχουν προσλάβει «φθηνούς» βοηθούς οι οποίι όχι μόνο δεν έχουν ιδέα από επισκευή αυτοκινήτων αλλά όπως φαίνεται ούτε από μοντέλα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι για γέλια και για κλάμματα καθώς αποτελούσε ένα μικρό περιστατικό που πραγματοποιήθηκε στην επισκευή μια πολύ μικρής επισκευής από μη εξουσιοδοτημένο φανοποιείο.

Φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται σε περιπτώσεις όπου το τρακαρισμένο αυτοκίνητο έχει κυριολεκτικά «στραβώσει» ή έχει πάθει πολύ μεγάλες ζημιές και οι κάτοχοί τους επιλέγουν τις φθηνότερες προσφορές για να τα επισκευάσουν χωρίς να λαμβάνουν καμία απολύτως εγγύηση.

Δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες επισκευασμένα τρακαρισμένα αυτοκίνητα από φθηνά φανοποιεία «τρέμουν» τα τιμόνια τους στα 80-100 χιλιόμετρα, δεν είναι ευθύβολα ενώ έχουν καταγραφεί και περιστατικά όπου τα αυτοκίνητα είναι επικίνδυνα να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Οπότε καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες τρακαρισμένων αυτοκινήτων να επιλέγουν με κριτήρια την εγγύηση επισκευής και όχι της τιμής ώστε να είναι σίγουροι ότι το αυτοκίνητό τους έχει επισκευαστεί σύμφωνα με τα δεδομένα του κατασκευαστή και όχι κάποιου «βοηθού» φανοποιού που δεν μπορεί να διακρίνει ούτε το μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας που επισκευάζει…
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ