2019-07-14 09:24:17
Φωτογραφία για ΤΟΠ 5 Wi-Fi hacking apps για Android χωρίς root.
ΤΟΠ 5 Wi-Fi hacking apps για Android χωρίς root: Δεν έχεις ίντερνετ. Τα dataστο κινητό τελείωσαν και νιώθεις ότι ξαφνικά ζεις στον μεσαίωνα ή είσαι ναυαγός σε ένα νησί. Υπάρχει τρόπος να βάλεις τέλος στη δυστυχία σου. Φρόντισε πάντα, όμως, οι ενέργειες σου να είναι προσεκτικές και να μην υπερβαίνουν τα όρια.

Ας μάθουμε κάποιες Wi-Fi hacking εφαρμογές μέσω των οποίων θα μπορείς να σπάσεις τον κωδικό πρόσβασης ενός Wi-Fi μέσα σε λίγα λεπτά.

WiFi Tester WPS WPA

Αυτό είναι το καλύτερο και πιο δημοφιλές app για να σπάσεις έναν κωδικό πρόσβασης χωρίς root. Εάν χρησιμοποιείς Lollipop ή νεότερη έκδοση του Android δεν χρειάζεται καν να κάνεις root τη συσκευή σου για να σπάσεις ένα δίκτυο WiFi.

Πλεονεκτήματα

ΕύχρηστοΔΩΡΕΑΝΑποκρυπτογράφηση του κωδικού πρόσβασης σε χρόνο μηδέν.Εφαρμογή πολλών algos όπως Zhao, Arris, Dlink και πολλά άλλα.

Μειονεκτήματα


Χρειάζεται πρόσβαση root αν χρησιμοποιείς παλαιότερη έκδοση από του Lollipop.

WPS Connect

Τα routers που έχουν ενεργοποιήσει ένα πρωτόκολλο WPS μπορούν να παραβιασθούν με αυτήν την εφαρμογή. Το σημαντικό είναι ότι σχεδόν όλα τα routers που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους και σπίτια εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Με λίγα λόγια, θα έχεις αυτό που θέλεις.

Πλεονεκτήματα

ΔΩΡΕΑΝ και εύκολο στη χρήσηΙσχυροί αλγόριθμοι (Zhao & easyboxPin) για το cracking του κωδικού πρόσβασηςΥποστηρίζει τη σύνδεση των δρομολογητών Wi-Fi

Μειονεκτήματα

Δεν υποστηρίζεται από ορισμένες συσκευές AndroidΔεν ήταν δυνατή η αυτόματη αναγνώριση του δικτύου.

WiFi WPS WPA Tester Premium

Πρόκειται για μια εξαιρετική εφαρμογή για την αποκρυπτογράφηση του κωδικού πρόσβασης WiFi. Λειτουργεί καλά σε rooted και non-rooted android συσκευές. Εάν, βέβαια, μπορέσεις να κάνεις root την συσκευή σου τότε σίγουρα θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα

Λειτουργεί τόσο για rooted και non-rooted Android συσκευές.

Μειονεκτήματα

Είναι ένα premium apk.Δεν εγγυάται πάντα πρόσβαση στο κοντινό δίκτυο.Δεν είναι καλό να συνδεθείς με ασύρματα routers υψηλής ασφάλειας.

   4. WiFi Password

Το WiFi Password είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για όσους δεν θέλουν να ξεφύγουν από το Internet ακόμα και όταν τα δεδομένα στο διαδίκτυο εξαντλούνται. Μπορείς να συνδεθείς με άλλα WiFi routers και να χρησιμοποιήσεις το Internet τους.

Πλεονεκτήματα:

Εκατομμύρια WiFi HotspotsΣάρωση και ανίχνευση της ασφάλειας WiFiΣύνδεση σε κοντινή απόσταση χωρίς να γνωρίζεις τον κωδικό πρόσβασης WiFiΜπορείς απλά να προσθέσεις ένα δωρεάν WiFi Hotspot, μοιράζοντας τους κωδικούς πρόσβασης με άλλους.

Μειονεκτήματα:

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες ορισμένες φορές.

5. WiFi Kill Pro

Το WiFi Kill είναι μία από τις καλύτερες WiFi network controller εφαρμογές. Μπορεί να απενεργοποιήσει τη σύνδεση στο Internet άλλων συσκευών που κουμπώνουν στο ίδιο δίκτυο. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους χρήστες του Διαδικτύου που θέλουν να βελτιώσουν την ταχύτητα των δεδομένων τους απενεργοποιώντας τη σύνδεση στο διαδίκτυο, διαθέτοντας όλο το εύρος ζώνης μόνο στη συσκευή τους.

Πλεονεκτήματα

Μπορείς να δεις όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στο ίδιο δίκτυο με εσένα.Εμφάνιση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων όλων των συσκευώνΠαρακολούθηση δραστηριότητας δικτύουΜπορείς να κόψεις τη σύνδεση δικτύου οποιασδήποτε συνδεδεμένης συσκευής.Λειτουργεί καλά και στα tablets

Μειονεκτήματα

Απαιτεί πρόσβαση rootΑπαιτεί την έκδοση Android 4.0.3 ή νεότερηsecnews.gr

Freegr network blog- News about pc, technology.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ