2019-07-18 20:27:36
Φωτογραφία για Η τρίτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη για το iOS 13, macOS Catalina και tvOS 13
Μετά από 24 ώρες για την τέταρτη beta για προγραμματιστές , η Apple προσφέρει την τρίτη beta για τους δημόσιους δοκιμαστές στο iPhone και το iPad. Υπάρχει επίσης η τρίτη δημόσια beta του iPadOS 13 .

Υπάρχει η επιστροφή της λειτουργίας 3D Touch, μια νέα επιλογή για την οργάνωση των εικονιδίων της εφαρμογής, η διόρθωση του σφάλματος που έδωσε πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης παρακάμπτοντας το αναγνωριστικό αναγνώρισης προσώπων (Face ID / Touch ID), μια νέα ρύθμιση για τη μέτρηση της διάρκειας της αφής του 3D "Αγγίξτε και περισσότερα".

Εάν έχετε τη δεύτερη δημόσια beta, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να κάνετε λήψη της τρίτης. Εάν αυτό δεν συμβαίνει και θέλετε να δοκιμάσετε δημόσια beta, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple και επιτρέψτε να σας καθοδηγήσει.

Από την πλευρά του Mac, η Apple προσφέρει την τρίτη δημόσια beta του macOS Catalina. Φτάνει λίγες μέρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές. Τέλος, η Apple κυκλοφορεί το τρίτο δημόσιο tvOS 13 beta για την Apple TV.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ