2019-08-01 16:54:41
Φωτογραφία για Με 3 χρόνια φυλάκισης για την πώληση ψεύτικων iPhone και iPad σε 44χρονο
Ο Jianhua "Jeff" Li, ένας 44χρονος Κινέζος υπήκοος που ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες, έλαβε τρία χρόνια φυλάκισης (37 μήνες) για την πώληση ψεύτικων iPhone και iPad μεταξύ του Ιουλίου 2009 και του Φεβρουαρίου 2014. Αυτή η επιχείρηση του επέτρεψε κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια.

Ο εν λόγο κύριος δημιούργησε μια εταιρεία (την Dream Digitals) με Ιταλούς συνεργάτες για να διαχειριστεί αυτή την επιχείρηση. Εισήγαγε περισσότερα από 40.000 ηλεκτρονικά προϊόντα από την Κίνα, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και iPad συνοδευόμενα από πλαστά κουτιά με το λογότυπο της Apple. Τα απαραίτητα μέτρα έγιναν έτσι ώστε το iPhone και τα ψεύτικα κουτιά να αποστέλλονται χωριστά με την ιδέα να μην αναγνωρίζονται εύκολα από τις αρχές. Τα ψεύτικα iPhone μεταφέρθηκαν έπειτα στις Ηνωμένες Πολιτείες σε διάφορους ανθρώπους για να χειριστεί για την πώληση. Τα χρήματα κατατέθηκαν αργότερα σε μετρητά στην τράπεζα πριν μεταφερθούν στην Ιταλία.

Ο Jianhua "Jeff" Li κηρύχτηκε ένοχος, ακόμη και πριν από τη λήψη δικαστικής απόφασης και λαμβάνει συνεπώς τρία έτη φυλάκισης και ένα έτος ελεγχόμενης απελευθέρωσης. Οι Ιταλοί εταίροι του έχουν επίσης ποινές φυλάκισης, με ποινές που κυμαίνονται από 22 έως 37 μήνες.

Οι αρχές των ΗΠΑ, της Ιταλίας και της Europol συνεργάστηκαν σε αυτή την υπόθεση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Alfa Romeo Tonale
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Alfa Romeo Tonale
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ