2019-08-13 19:02:16
Φωτογραφία για Βάλτε μουσική στο iPhone χωρίς τη χρήση του iTunes
Αν θέλετε ένα τραγούδι στο iPhone σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να το βάλετε στη συσκευή σας είτε να το αγοράζετε απευθείας από την εφαρμογή iTunes. 

Κατά γενική ομολογία όμως οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουν να το χειριστούν καλά η ακόμη και να το γνωρίζουν είναι αρκετά δύσχρηστο.Για το λόγο αυτό πάμε να δούμε μερικές εναλλακτικές λύσεις.

CopyTrans Manager

Εάν είστε χρήστης των Windows, υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που ονομάζεται CopyTrans Manager, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το iTunes και σας απαλλάξει από κάποιες από τα συνήθεις προβλήματα του. Το δωρεάν λογισμικό επιτρέπει επεξεργασίες "on-the-go", προσθήκες "drag-and-drop" στη βιβλιοθήκη σας και μπορεί να αντιγραφεί ακόμη και σε μονάδα flash για διαχείριση σε πολλούς υπολογιστές.

Το CopyTrans Manager μεταφέρει επίσης τη βιβλιοθήκη του iTunes στη δική του συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Αυτό είναι καλό για τους ανθρώπους που έχουν ήδη μια μουσική στο iTunes και φοβούνται να χάσουν αυτά τα τραγούδια χρησιμοποιώντας μια άλλη υπηρεσία.


Media Monkey

Το Media Monkey είναι μια άλλη δωρεάν επιλογη αναπαραγωγής πολυμέσων για υπολογιστές με Windows. Αφού εγκατασταθεί, το Media Monkey θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για αρχεία ήχου και θα τα προσθέσει αυτόματα στη βιβλιοθήκη. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε το iPhone σας με το Media Monkey και να αποφύγετε το iTunes εντελώς. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί πρόσθετα και έχει μια δέσμη προσαρμόσιμων θεμάτων και χαρακτηριστικών.

Μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση ή επιλέξτε την έκδοση Gold, η οποία τρέχει για $ 24.95 δολάρια. Η έκδοση Gold περιλαμβάνει μερικά πρόσθετα στοιχεία όπως ο αυτόματος διοργανωτής βιβλιοθηκών και ταχύτερη ταχύτητα εγγραφής του CD.

Το Media Monkey μόλις πρόσφατα πρόσθεσε τη συμβατότητα με τα προϊόντα της Apple, αλλά έχει όλες τις λειτουργίες του iTunes και πολλά άλλα. Ελέγξτε τη λίστα τους για να δείτε αν η συσκευή σας είναι συμβατή.

itools4

Ένα πραγματικά δυνατό πολυεργαλείο είναι το itools4 για Windows και Mac όπου κάνει σχεδόν τα πάντα για το iphone σας και φυσικά εντελώς δωρεάν.

1. Είναι το εργαλείο μεταφοράς δεδομένων βοηθάει στην ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ δύο ή περισσότερων συσκευών στο iOS.

2. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά εικόνων, βίντεο, ήχου, Pad και κ.λπ.

3. Η διαχείριση εικονιδίων βοηθά στη διαχείριση και προσαρμογή εικονιδίων στην οθόνη του iPhone.

4. Το iTools Airplayer σας βοηθά να ορίσετε την οθόνη iPhone στον υπολογιστή γραφείου σας και να το χειρίζεστε από εκεί.

5. Το εργαλείο δημιουργίας ήχου κλήσης σας βοηθά να δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones για το iPhone.

6. Ο διαχειριστής αρχείων είναι το πιο χρησιμοποιημένο εργαλείο του iTools. Χρησιμοποιείται για τη διαχείριση αρχείων και φακέλων του iPhone.

7. Το εργαλείο εξαγωγής και εισαγωγής εικόνων βοηθά στην τοποθέτηση και αφαίρεση εικόνων στο iPhone.

Cydia Tweaks για iPhone

Αν το iPhone σας είναι jailbroken , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Cydia tweaks για να εισάγετε μουσική απευθείας στη συσκευή σας.

Το Bridge είναι μια φοβερή εφαρμογή του Cydia που σας επιτρέπει να εισάγετε μουσική και βίντεο στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας απευθείας από το τηλέφωνό σας. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε υπολογιστή ή να συγχρονίσετε με το iTunes.

Οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων που έχετε στο iPhone σας μπορεί να εισαχθεί στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας. Αν οι φίλοι σας στείλουν τραγούδια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αν κατεβάσετε κάποια μουσική από το Dropbox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bridge για να τα προσθέσετε στη μουσική βιβλιοθήκη του iPhone σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η γέφυρα είναι διαθέσιμη για $ 1,99 από το BigBoss Repo και είναι συμβατή με όλες τις συσκευές iOS.

Streaming Radio

Φυσικά, ένας από τους πιο βολικούς τρόπους για να προσθέσετε μουσική στο τηλέφωνό σας είναι μέσω μιας συσκευής αναπαραγωγής μουσικής συνεχούς ροής. Τέτοιες ειναι το Pandora , το TuneinRadio , το  Rdio και το Spotify είναι μερικές δημοφιλείς εφαρμογές μουσικής που σας επιτρέπουν να κάνετε ροή μουσικής στο iPhone σας.

Απλά εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από αυτές τις δωρεάν υπηρεσίες και αρχίστε να ακούτε μουσική αμέσως. Οι δωρεάν εκδόσεις των περισσότερων από αυτές τις εφαρμογές έρχονται με διαφημίσεις, αλλά μπορούν να καταργηθούν με αναβάθμιση εφαρμογών επί πληρωμή ή μηνιαία συνδρομή.

Και μην ξεχάσετε τέλος το γνωστό YouTube. Η εφαρμογή και ο ιστότοπος είναι και τα δύο πολύ καλά για την εύρεση νέας, παλιάς μουσικής και να παίζετε όπου και όποτε θέλετε.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ