2019-08-17 14:01:56
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Πως νομίζεις ότι θα βγουν οι DIY κατασκευές-Πως τελικά βγαίνουν

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μια ωραία κατασκευή στο διαδίκτυο και είπαμε «α πάρα πολύ ωραίο θα το κάνω κι εγώ».

Είναι συνήθως κατασκευές Do It Yourself, που με απλά βήματα σου εξηγούν τι πρέπει να κάνεις, ώστε να φτιάξεις βαζάκια, πίνακες για τους τοίχους, διακοσμητικά, σκουφάκια και πολλά πολλά άλλα.

Η αποτυχία των DIYΝαι στην αρχή φαίνεται απλό. Έτσι όπως το βλέπουμε στο βίντεο σκεφτόμαστε «σιγά κι εγώ μπορώ να το κάνω αυτό». Στη πορεία βλέπουμε ότι τελικά δεν είναι όσο εύκολο νομίζαμε στην αρχή, αλλά δεν χάνουμε το θάρρος μας…προχωράμε κανονικά. Είναι μόνο όταν τελειώσουμε και δούμε το αποτέλεσμα, που καταλαβαίνουμε τελικά, ότι κάτι πήγε εντελώς στραβά.

Τι φταίει συνήθως;Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνουμε είναι να αντικαθιστούμε κατά βούληση τα υλικά που βλέπουμε στο βίντεο.

Μπορεί να μην έχουμε π.χ. τη συγκεκριμένη, κόλλα που δείχνει το βίντεο αλλά λέμε «δεν πειράζει έχω μια δικιά μου θα την κάνει τη δουλειά της».

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν δείχνουν τις προσδοκίες ορισμένων ανθρώπων για μια κατασκευή και το εκτρωματικό αποτέλεσμα, που προσφέρουν γέλιο.

dailystories.gr

Let's block ads! (Why?)

Πως νομίζεις ότι θα βγουν οι DIY κατασκευές-Πως τελικά βγαίνουν periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε τα πρώτα trailers!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε τα πρώτα trailers!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ