2019-08-20 12:26:30
Φωτογραφία για Το μοναδικό προϊόν που χρειάζεται ένας άντρας για να είναι σέξι και όμορφος
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνουν έναν

άντρα πιο όμορφο απ' ότι είναι. Αν τώρα σκέφτεστε πως αυτά είναι τα ρούχα και τα παπούτσια κάνετε λάθος.

Το όμορφο δέρμα είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν άνδρα από τους άλλους. Οπότε το μοναδικό αντικείμενο που χρειάζεται είναι μια θρεπτική ενυδατική κρέμα.

Το εύρος των προϊόντων, που υπάρχουν στην αγορά, μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τα σημάδια γήρανσης και ξηρότητας, μιας και το «κλειδί» για ένα υγιές και ζωντανό δέρμα είναι μία κρέμα.

«Η μη χρήση ενυδατικής κρέμας είναι η χειρότερη παράλειψη, που μπορείτε να κάνετε για το δέρμα σας», λέει ο πρόεδρος της εταιρείας Kiehl's Κρις Σαλγκάρντο στο Business Insider και προσθέτει:

«Οι περισσότεροι άνδρες δεν κάνουν αρκετά για να προστατέψουν το δέρμα τους. Είτε δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν ενυδατική ή δεν πιστεύουν πως την χρειάζονται και ένα πρωί κοιτιούνται και αναρωτιούνται τι έχει συμβεί».

Πέρα από την απόφαση αγοράς μιας ενυδατικής κρέμας, η σωστή επιλογή αυτής, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας είναι απαραίτητη.

«Το δέρμα του καθενός έχει διαφορετική χημεία, οπότε η επιλογή θα πρέπει να καθοριστεί από τον τύπο της επιδερμίδας και τις ανάγκες της», εξηγεί ο κ. Σαλγκάρντο.
Star-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ