2019-08-22 18:11:52
Φωτογραφία για Επιχείρηση «θάψτε το τσεκούρι του πολέμου» στον ΣΥΡΙΖΑ:
Εφ' όλης της ύλης συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως

επόμενο διάστημα, ενόψει και της παρουσίας του προέδρου του κόμματος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 14 Σεπτέμβρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος, Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του, Μιχάλη Καλογήρου, καθώς και του εκπροσώπου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για το σκοπό αυτό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, την ερχόμενη Τρίτη, 27 Αυγούστου, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.


Στόχος είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Όπως αναφέρουν κομματικές πηγές, η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος.

Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ