2012-06-16 00:31:32
Φωτογραφία για ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ... ΑΓΓΛΙΑ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ;
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ξεχώρισε από την Σουηδία κάνοντας πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Αγγλία και οι εκτιμήσεις ήδη μιλάνε για έλευση αρκετών και καλών προτάσεων για τη νέα χρονιά, κυρίως από την Αγγλία.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει στα τέλη Ιουνίου περίμενε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα προτάσεις κυρίως από την Αγγλία, ενώ παράλληλα ήλπιζε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα του έκανε... limit up.

Όπως και έγινε στην αναμέτρηση της Εθνικής Σουηδίας με την Αγγλία, όπου ήταν ο καλύτερος των Σουηδών και με 2 γκολ στο ενεργητικό του, ακόμα και αν η ομάδα του έχασε τον αγώνα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το πρώτο του τέρμα στο 49' χρεώθηκε τελικά στον Τζόνσον όμως η κεφαλιά με την οποία σκόραρε στο 59ο λεπτό ήταν ένα δικό του γκολ. Πάντως όπως φάνηκε στο τρίτο γκολ των Άγγλων είχε ευθύνη για την τοποθέτησή του.

Όπως και να έχει μετά από έναν τέτοιο αγώνα είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν προτάσεις για τον Μέλμπεργκ και ενώ ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα στον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρωταθλήτρια η Παρτίζαν!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρωταθλήτρια η Παρτίζαν!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ