2019-10-08 18:08:44
Φωτογραφία για Το Instagram προσθέτει σκούρα λειτουργία στην εφαρμογή iPhone του
Το Instagram κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής στο iOS με μια αξιοσημείωτη καινοτομία, την προσθήκη σκοτεινού τρόπου λειτουργίας. Είναι αποκλειστικά για τους χρήστες που έχουν το iOS 13 στο iPhone. Και είναι επίσης διαθέσιμο σε smartphones με Android 10.  

Η σκοτεινή λειτουργία του Instagram ενεργοποιείται αυτόματα στην εφαρμογή κοινωνικού δικτύου όταν ενεργοποιείτε απευθείας τη λειτουργία σκούρου στο iOS 13. Το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία φωτισμού όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη στο iOS, το Instagram εμφανίζεται με λευκό χρώμα.

Δεν είναι δυνατό να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη σκοτεινή λειτουργία στο Instagram. Η μόνη επιλογή είναι να έχετε τη σκούρα λειτουργία στο iOS 13 και στις ρυθμίσεις του (Ρυθμίσεις> Φωτεινότητα και Οθόνη> Εμφάνιση). Ίσως ένα κουμπί να προστεθεί αργότερα για να αλλάξει μόνο το θέμα της εφαρμογής. Το Instagram δεν λέει τίποτα γι 'αυτήν την αλλαγη τώρα.

Ως υπενθύμιση, το iOS 13 διαθέτει πολλές νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της σκοτεινής λειτουργίας που προτείνει η Apple. Αρκετές εφαρμογές έχουν ήδη ενημερωθεί. Παρεμπιπτόντως, αν κάποιος αναρωτιέται πότε το Facebook και το WhatsApp θα πάρουν και αυτά την αλλαγη στην εμφάνιση, δεδομένου ότι έχουν κάτι κοινό με το Instagram και είναι ότι οι τρεις εφαρμογές ανήκουν στο Facebook.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ