2019-10-09 09:46:45
Φωτογραφία για Είσαι ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ;
Αναγνώστης: Παίρνω την πρωτοβουλία., επειδή είδα ότι σας άρεσε η ιδέα  η χθεσινή και με όλο το θάρρος και την επιθυμία μου να βοηθήσω,όπως όλοι μας, τον Παναγιώτη Ραφαηλ, να  σας παραθέσω τα παρακάτω  Καταλαβαίνουμε όλοι ότι,  η Ρια και ο Γιώργος, έχουν βαρύ πρόγραμμα με το μωρό τους και γι'αυτό  θα ήθελα να συντονίσουμε κάπως το θέμα με την προώθηση του μηνύματος ( καμπάνιας) γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας 1) Ας ξεκινήσουμε με εθελοντές.Ας γράψει όποιος θέλει να αναλάβει την περιοχή του, το όνομα του απο κάτω και να στέλνουν σε αυτόν μηνύματα οι ενδιαφερόμενοι.

2) Ένας θα πρέπει να αναλάβει την αφίσα..μην ξεχάσουμε κάτω από το μήνυμα να έχουμε τον αριθμό λογ/μου

3)Να φτιάξουμε 1, με 2 κουμπαράδες σε κάθε ομάδα,  επειδή θα είναι δύσκολο ειδικά στα μεγάλα κέντρα, να κάνουν καταθέσεις οι πολίτες,αν είμαστε εντάξει με τον νόμο, να βάζουν εκεί τα ευρώ τους και να τα κατατεθουμε, με το τέλος της βάρδιας


4)Κάποιος θα πρέπει να κάνει live μεταδόσεις σε κάθε ομάδα την προσπάθεια που θα γίνεται.

5) Χρειαζόμαστε εκπαιδευτικούς για να μας βοηθήσουν τα παιδιά με την καμπάνια μας.

6) Μπορούμε να εκτυπωσουμε την φωτογραφία του μωρού και να την κολλήσουμε σε μπλουζάκια. Δεν θα ξοδέψουμε χρήματα .Με ταινία θα κολλήσει μια χαρά η αφίσα του μωρού.

7) Δεν θα ντρεπόμαστε, δεν θα κάνουμε κάτι που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες,  να ρωτήσει κάποιος ένα δικηγόρο τι άδεια χρειάζεται για να το κάνουμε αυτό και...

Να ξεκινήσουμε γρήγορα την καμπάνια μας.

Όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα και θα φτιάξουμε μετά ένα ομαδικό.

ΣΟΣ.

Ria Bakali βάλε αυτό στην σελίδα του μωρού, να το βλέπουν όλοι.

Χρειαζόμαστε κόσμο στις μεγάλες πόλεις.

Παιδιά ακούστε τι σκέφτηκα.

Θα εκτυπώσουμε αφίσες του Παναγιώτη Ραφαήλ, με αυτά τα υπέροχα σγουρά,  ξανθά μαλλάκια του και τις ματάρες του τις θεϊκές, και θα γράψουμε επάνω.

Μπορείς να κάνεις 3.000.000 έλληνες να καταθέσουν 1  ευρώ , 1500.000.000 Έλληνες 2 ευρώ, 750.000 έλληνες 3 ευρω ,και να γίνεις, Εσύ ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ?

Σε ομάδες, όσοι φίλοι μπορούν, ακόμα και παιδιά αν γίνεται σε συνεννόηση με τους διευθυντές τους ( την ημέρα της  εκδρομής τους)  να πάνε έξω  απο τις  τράπεζες Αλφα και Εθνική στην περιοχή τους, και να ζητάνε από τον κόσμο να καταθέσει 1 ευρώ .Στο σύνταγμα αν κάποιοι έχετε χρόνο τα πρωινά να κάνετε ομάδες και να πάτε  Αν μπορώ έρχομαι και εγώ!

Καμπάνια λέγεται αυτό νομίζω Τι λέτε,? Μπορούμε,?
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ