2019-10-15 19:55:59
Φωτογραφία για McLaren 720S  MSO
Το τμήμα MSO της McLaren δημιουργεί μια σειρά ειδικών εκδόσεων με την ονομασία MSO

Apex Collection που βασίζονται στην 720S και έχουν εστίαση στη χρήση σε πίστα

Σίγουρα η McLaren 720S δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για κριτική σχετικά με τον δυναμισμό και τις επιδόσεις. Οι 720 ίπποι από τον 4.0λιτρο V8 twin turbo κινητήρα και βέβαια το σύνολο των ικανοτήτων της 720S στο δρόμο την καθιστούν ένα από τα ταχύτερα supercar που υπάρχουν σήμερα.

Ωστόσο η McLaren έχει κάνει γνωστό πως ήδη εξελίσσει μια έκδοση Longtail η οποία θα έχει ακόμα πιο ακραία εστίαση για χρήση στην πίστα. Μέχρι να φθάσει όμως η 720S LT, το τμήμα ειδικών εκδόσεων MSO προσφέρει μια δική του εκδοχή επάνω στο ίδιο θέμα παρουσιάζοντας την σειρά MSO Apex Collection.

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές εκδόσεις, με κάθε μια να είναι εμπνευσμένη από μια ευρωπαϊκή πίστα: το Silverstone, το Paul Ricard, το Hockenheim, το Spa και την Monza. Ανάλογα μάλιστα με την πίστα στην οποία αναφέρεται η κάθε έκδοση το αυτοκίνητο θα φέρει στο διάκοσμο του ξεχωριστό αυτοκόλλητο στο οποίο θα αναφέρεται η ταχύτητα με την οποία η 720S στρίβει στην πιο διάσημη στροφή της πίστας.


Για την σειρά Apex Collection θα κατασκευαστούν συνολικά 15 αυτοκίνητα τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με το πακέτο Track Package. Στην τιμή του αυτοκινήτου θα περιλαμβάνεται μάλιστα και ένα πακέτο VIP για τον αγώνα F1 που φιλοξενείται στην πίστα της οποίας φέρει το όνομα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Επιπλέον ο τυχερός ιδιοκτήτης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις δυνατότητες του αυτοκινήτου στην συγκεκριμένη πίστα συνοδηγώντας δίπλα σε έναν από τους επαγγελματίες οδηγούς της McLaren.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ