2019-10-18 20:00:24
Φωτογραφία για Γιώργος Λιάγκας – Σάσα Σταμάτη: Η συνεργασία που δεν έγινε ποτέ
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη θα μπορούσαν να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, στην ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αν η δημοσιογράφος είχε πει το «Ναι» στον παρουσιαστή. Ο Γιώργος επιβεβαίωσε πως η Σάσα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι για να συνεργαστούν τη φετινή σεζόν. Αφορμή για την αποκάλυψη Λιάγκα στάθηκε η συνέντευξη της Σταμάτη στην Ελένη Τσολάκη.

«Ο Γιώργος θέλει ξύλο! Δεν με παίρνει κανένα τηλέφωνο να πάμε κάπου, να βγούμε όπως παλιά. Εγώ με τους ανθρώπους δένομαι, δεν κάνω παρέα απλά επειδή δουλεύω μαζί τους», δήλωσε η Σάσα Σταμάτη και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στη συνέχεια τα εξής:

«Να το πω… Το καλοκαίρι, με το που ήξερα ότι θα κάνω κάτι φέτος, ήταν από τους 2-3 ανθρώπους που πήρα τηλέφωνο να της κάνω πρόταση να είμαστε μαζί, πριν ακόμα κλείσω αυτήν εδώ την εκπομπή. Ήξερα ότι κάτι θα κάνω, συζητούσα και με άλλα κανάλια τότε, την είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει «Θα κάνω κάτι δικό μου και μάλλον στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο έχει προσωπική σχέση»…».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ