2019-10-31 18:33:48
Φωτογραφία για Γερμανίδα υποστηρίζει ότι Ροδίτης της “έφαγε” 271.250 ευρώ
Αντιμέτωπος με ποινικά και αστικά δικαστήρια θα βρεθεί ένας Ροδίτης, ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματική απάτη σε βάρος μίας Γερμανίδας που υποστηρίζει πως έβλαψε την περιουσία της κατά 271.250 ευρώ από το έτος 2017 έως σήμερα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του φερόμενου ως θύματος, με τον κατηγορούμενο γνωρίστηκε το 2001 και υπήρξε φίλος του συντρόφου της. Μετά το θάνατο της μητέρας της το 2017, η Γερμανίδα ήταν πολύ ευάλωτη και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε δυνατή φιλία. Μάλιστα, για ένα έτος τον φιλοξενούσε στο Φαληράκι αναλαμβάνοντας όλα τα έξοδα οίκησης και σίτισης και των δυο.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι εκμυστηρεύθηκε στον κατηγορούμενο ότι πως η μητέρα της, της άφησε μεγάλη περιουσία στην Γερμανία, με εκείνον να την πείθει να επενδύσει τα χρήματα στη Ρόδο προκειμένου να έχει εισόδημα. Μάλιστα, προσφέρθηκε και ανέλαβε να την εκπροσωπεί σε όλες τις συναλλαγές της και να είναι συνέταιροι σε επιχειρήσεις που εκείνη θα χρηματοδοτούσε κι εκείνος θα προσέφερε εργασία.


Όπως υποστηρίζει, εντός του έτους 2017 του έδωσε 3.500€ ως προκαταβολή για την αγορά ενός σκάφους, ωστόσο η αγορά ουδέποτε έγινε στο όνομά της αφού εκείνος εξασφάλισε, ειδικό πληρεξούσιο από την πωλήτρια μόνο στο όνομά του.

Η πώληση συνολικά θα κόστιζε περίπου 35.000€ και οι επισκευές που έπρεπε να γίνουν θα ανέρχονταν σε άλλα 30.000€ ευρώ, τα οποία η Γερμανίδα διατείνεται ότι έδωσε σταδιακά. Η πωλήτρια συνελήφθη μετά από εκκρεμές διεθνές ένταλμα σε βάρος της και η γυναίκα δεν γνωρίζει πού βρίσκεται για να εξασφαλίσει την μεταβίβαση του σκάφους.

Ακόμα, όπως υποστηρίζει, την 24η Ιουλίου 2018 δάνεισε στον Έλληνα κατηγορούμενο άλλα 1.500 ευρώ, ενώ εκείνος την έπεισε να αγοράσει ένα επιβατικό αυτοκίνητο έναντι 30.570€ το οποίο δεν έχει μεταβιβάσει στο όνομά της.

Ακολούθως, ισχυρίζεται, ότι την έπεισε να αγοράσει έναντι 150.000€, τέσσερα μικρά διαμερίσματα και του μεταβίβασε 174.000€ για τα διαμερίσματα αλλά και για την ανακαίνιση ενός μπαρ ρεστοράν που θα μίσθωνε.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ