2019-11-05 15:00:09
Φωτογραφία για Είναι πολλά τα γκολ για την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην άμυνα της και καλείται να αλλάξει άμεσα αν θέλει να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Η ΑΕΚ στο ματς με τον Βόλο το γύρισε και παρότι δέχθηκε 2 τέρματα έφυγε… χαμογελαστή από την Ριζούπολη. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δέχθηκε 2 γκολ και δεν "απάντησε" καν.

Στο ματς με τον Ατρόμητο η Ενωση πάλι με ανατροπή κέρδισε, έχοντας δεχθεί ξανά 2 γκολ. H Ενωση μετά από εννιά αγωνιστικές συμπλήρωσε παθητικό 12 γκολ έχοντας την όγδοη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ενδεικτικά στο προπέρσινο πρωτάθλημα που κατέκτησε είχε δεχτεί 12 γκολ σε όλη την σεζόν, σε 30 αγωνιστικές, ενώ την περασμένη περίοδο 19 τέρματα. Φέτος με την κάκιστη ανασταλτική λειτουργία της σε άξονα και άκρα δέχεται γκολ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Και ευτυχώς για την ίδια που ο Παναγιώτης Τσιντώτας στο Καραϊσκάκη και προχθές στο ΟΑΚΑ ήταν σε καλή μέρα και στάθηκε… όρθιος
. Και ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του καλούνται να βρουν λύσεις για το μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Τσιγκρίνσκι στα 33 του είναι σταθερά με δεδομένες αδυναμίες, ο Βράνιες με τα κρούσματα απειθαρχίας και το ντεφορμάρισμα του δεν διανύει καλή περίοδο, ο Οικονόμου είναι σε κακή περίοδο με πολλά προβλήματα, ενώ ο Σβάρνας έχει να παίξει από τα τέλη Αυγούστου. To 3-2 με τον Ατρόμητο ήταν η τρίτη ανατροπή τη φετινή περίοδο για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς είχαν προηγηθεί αυτές με Αστέρα στην Τρίπολη και Βόλο στην Ριζούπολη, με ακριβώς το ίδιο σκορ. Μάλιστα, αν προστεθού και το πόσο κοντά έφτασε κοντά σε ανατροπή επί της Τραμπζονσπόρ στα πλέι οφ του Europa League, αλλά και η άρνηση της ομάδας να χάσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ όπου βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, είναι εμφανές πως φέτος η ΑΕΚ αν μη τι άλλο έχει ψυχικό σθένος.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ