2019-11-08 18:31:30
Φωτογραφία για 3.000 iPhone 11s δίδονται στην αυστραλιανή αστυνομία για να τους βοηθήσουν σε καθημερινή βάση
3.000 αστυνομικοί που ανήκουν στην αστυνομία της Δυτικής Αυστραλίας, δηλαδή μια επαρχιακή αστυνομική δύναμη που αφορά τη Δυτική Αυστραλία, έλαβαν ο καθένας ένα iPhone 11. Τα smartphones παρέχονται από την αυστραλιανή εταιρεία Telstra. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα κόστος 8 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας (4,98 εκατομμύρια ευρώ) για την κυβέρνηση.  

Τα 60 iPhone 11 έχουν ήδη παραδοθεί σε αξιωματικούς αυτήν την εβδομάδα. Τα υπόλοιπα θα προταθούν σταδιακά μέχρι τα Χριστούγεννα. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με βασικές υπηρεσίες για έρευνα και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Οι εξειδικευμένες εφαρμογές είναι επίσης προεγκατεστημένες για να επιτρέπουν στους πράκτορες να διεξάγουν ελέγχους ταυτότητας, να αναζητούν τη βάση δεδομένων της αστυνομίας, να εισάγουν αποδεικτικά στοιχεία ή να αναφέρουν εγκλήματα. Επιπλέον, αναπτύσσονται και άλλες εφαρμογές, οι οποίες θα επιτρέπουν την αναφορά τομέα και ενδεχομένως τη σύνταξη και εμφάνιση παραβιάσεων της κυκλοφορίας με το απλό πάτημα ενός κουμπιού.


"Αυτές οι συσκευές θα προσφέρουν στους αξιωματικούς μας γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες στον τομέα και θα τους βοηθήσουν να κάνουν την εργασία τους πιο αποτελεσματικά", δήλωσε ο Michelle Roberts, υπουργός Αστυνομίας για τη Δυτική Αυστραλία. "Κάτω από την κυβέρνηση, η Δυτική Αυστραλία έχει μείνει πίσω στο επίπεδο της τεχνολογίας που διαθέτει η αστυνομία μας. Η κυβέρνησή μας αντιμετωπίζει αυτό και διασφαλίζει ότι μια σύγχρονη αστυνομική δύναμη είναι έτοιμη και εξοπλισμένη με τα εργαλεία που χρειάζεται για να μας κρατήσει ασφαλείς " , πρόσθεσε.

Γενικότερα, η κυβέρνηση επενδύει περισσότερα από 90 εκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία για την τοπική αστυνομία. Αυτό περιλαμβάνει κάμερες για πεζούς, αυτόματη τεχνολογία αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας και πολλά άλλα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ