2019-11-10 12:51:42
Φωτογραφία για Ηλικιωμένος 73 ετών έκλεβε αυτοκίνητα!
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ηλικιωμένος 73 ετών συνελήφθη για παραβίαση σταθμευμένων Ι.Χ με σκοπό να αφαιρέσει διάφορα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται στο εσωτερικό τους.

Το σχέδιο διάρρηξης που είχε στο μυαλό του ο 73 χρονος, είχε βάλει στόχο σταθμευμένα αυτοκίνητα σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικκής και ιδιαίτερα σε χώρους όπως κοιμητήρια, ναούς & νοσοκομεία. Αφού έσπαγε τα τζάμια μέσω αυτοσχέδιου διαρρηκτικού εργαλείου, στη συνέχεια άρπαζε διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικέιμενα όπου πωλούσε στη συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικές αρχές τον “έπιασαν στα πράσα” και τον συνέλαβαν τη στιγμή που αφαιρούσε διάφορα αντικέιμενα από το εσωτερικό σταθμευμένου αυτοκινήτου που μόλις είχε διαρρήξει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ κατασχέθηκαν αντικείμενα που είχε στην κατοχή του έπειτα από κατ’ οίκον έρευνα. Ειδικότερα κατασχέθηκαν πλήθος γυαλιών ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια, ρολόγια και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι περιπτώσεις κλοπών που έχουν εξιχνιαστεί μέχρι σήμερα αφορούν δώδεκα διαρρήξεις στις περιοχές του Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Κηφισιάς & Μεταμόρφωσης.
mydimosio.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ