2019-11-12 18:34:28
Φωτογραφία για IOS 13 jailbreak: Το Checkra1n επιδιορθώνει τα σφάλματα του
Το εργαλείο jailbreak Checkra1n, του οποίου η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε αυτό το Σαββατοκύριακο , έχει ενημερωθεί . Πρόκειται κυρίως για διορθώσεις σφαλμάτων και την προσθήκη μιας λειτουργίας "χωρίς υπόστρωμα". 

Μια πρώτη ενημέρωση, αριθμημένη στο 0.9.1, έχει τις εξής διορθώσεις:

Ένα ζήτημα όπου η εφαρμογή Checkra1n στο iOS συνετρίβη κατά την εγκατάσταση του Cydia στο iPad

Μια συντριβή όταν η γλώσσα στο macOS είχε οριστεί σε κάτι διαφορετικό από τα αγγλικά

Ένα ζήτημα στο οποίο το iPad mini δεν συνεργάστηκε με τη γραφική διεπαφή Checkra1n

Ένα πρόβλημα με το δυαδικό scp που δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν

Στη συνέχεια υπάρχει η ενημέρωση 0.9.2. Αυτή επιδιορθώνει ένα πρόβλημα όπου το Apple Watch δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις όταν το iPhone είναι jailbroken, βελτιώνει την αξιοπιστία κατά την είσοδο σε λειτουργία DFU και διορθώνει ένα σφάλμα που εμποδίζει το Checkra1n να χρησιμοποιεί το OS X Yosemite.


Αυτή η έκδοση είναι ιδιαίτερα η ευκαιρία για να έχουμε τη λειτουργία "χωρίς υπόστρωμα". Αυτό επιτρέπει να έχει το iPhone του σε λειτουργία jailbroken χωρίς Cydia Substrate ενεργοποιημένο. Αυτό το πολύ σημαντικό συστατικό είναι αυτό στο οποίο τα περισσότερα tweaks εξαρτώνται από την εργασία τους. Η λειτουργία χωρίς υπόστρωμα είναι επομένως χρήσιμη για την απεγκατάσταση ενός tweak που κάνει το iPhone να συντριβεί. Απλά εκτελέστε το Cydia και κάνετε απεγκατάσταση.

Για να ρυθμίσετε τη λειτουργία χωρίς υπόστρωμα, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης + (συν) όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple κατά την ενεργοποίηση.

Το Checkra1n εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο για Mac και η έκδοση των Windows θα φτάσει αργότερα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ