2019-11-14 17:52:21
Φωτογραφία για ''Στα κρύα του λουτρού...''
Του Ηλία Προύφα

''Στα κρύα του λουτρού'', άφησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, τους στρατιωτικούς συντάκτες του ΥΠΕΘΑ, κατά τη σημερινή συνάντηση - ενημέρωση, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο Δώμα ΓΕΣ, παρευρέθηκαν τόσο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Αντώνης Οικονόμου.

Μετά την ενημέρωση του Υπουργού και ενώ όλοι περιμέναμε να μιλήσει ο Υφυπουργός ως συντονιστής για το μεταναστευτικό, κάτι που είχε τονίσει και ο Υπουργός στην κουβέντα, ο κύριος Αλκιβιάδης Στεφανής, αναχώρησε χωρίς να τοποθετηθεί και να ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες, επί των λεγομένων και πεπραγμένων του, ως συντονιστή για το προσφυγικό.

Μάλιστα δυο τρεις φορές κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από τον Υπουργό, ο αεροπόρος υπασπιστής του κ. Στεφανή, του έφερε το τηλέφωνο, ενώ σε μια κλήση χρειάστηκε να σηκωθεί και να μιλήσει.

Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη, όμως όπως σχολιάστηκε χαριτολογώντας στα πηγαδάκια που ακολούθησαν, ότι μείναμε στα κρύα του λουτρού Μία νέα μάζωξη διαπιστευμένων με κύριο μενού το μεταναστευτικό, ίσως είναι επιβεβλημένη.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ