2019-11-14 20:15:08
Φωτογραφία για Ορεινή ποδηλασία: 23 σωματεία και 200 αθλητές στο «Mountain Bike Γέρακας 2019 Vol.2»
Μία… δυναμική, όσο και συναρπαστική γνωριμία με την ορεινή ποδηλασία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι λάβουν μέρος ή παρακολουθήσουν τον αγώνα «MTBΓέρακας

2019 Vol.2», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην καρδιά της πόλης του Γέρακα σε μια διαμορφωμένη πίστα 1650 μέτρων.

Δυνατότητα συμμετοχής, σε διάφορες κατηγορίες βέβαια, από παιδιά ηλικίας 3 χρονών και πάνω μέχρι επαγγελματίες αθλητές. Ο αγώνας γίνεται από το Αθλητικό Σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ. (Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα) σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Γέρακα και σε συνεργασία με το BikeExpert, στο πλαίσιο διοργάνωσης διασυλλογικών και open αγώνων ορεινής ποδηλασίας.

Λίγο πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 ένα μεγάλο ποδηλατικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Γέρακα με εικοσιτρία (23) σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα. Περίπου διακόσιοι (200) αθλητές θα συμμετάσχουν μέσω των σωματείων τους με επίσημο δελτίο και άλλοι εκατοπενήντα (150) αθλητές στις OPEN κατηγορίες. Συνολικά 350 αθλητές θα συμμετάσχουν στον αγώνα του Γέρακα απ' όλη την Ελλάδα!


Μια πανέμορφη πίστα αγώνα με τεχνικές δυσκολίες και περάσματα. Αξίζει να παρευρεθείτε και ως θεατής και να παρακολουθήσετε από κοντά αυτό το γεγονός με πανοραμική θέα του αγώνα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του δήμου Γέρακα με εκκίνηση και τερματισμό το 716ο Οικοδομικό τετράγωνο, στη συμβολή των οδών Γέρακα-Έβρου-Τρικάλων, Γέρακας Ανατολικής Αττικής.

Aναλυτικά τα σωματεία που έχουν ήδη δηλώσει και θα συμμετάσχουν στον αγώνα:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.)

Π.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.

ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ

Γ.Σ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΜΑΡΚΟ»

Π.Α.Σ.Μ. ΕΡΜΗΣ

Α.Ο. ΑΙΟΛΟΣ

ΑΕΚ

Α.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ»

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ

Π.Σ. ΜΑΝΔΡΑΣ «WEST COAST»

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.Χ.

Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΝΕΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΠΟΔ. ΟΜ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΑΝΕΜΟΣ

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ

Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ

ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΠΣ ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΘΗΣΕΑΣ

Για πληροφορίες στο site mtbXpert και στη σελίδα του facebook (@mtbxpert.gr)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ