2019-11-14 20:30:57
Φωτογραφία για VW Golf Cabriolet;
Η Volkswagen αποφάσισε να καταργήσει την παραγωγή ανοιχτών αυτοκινήτων όταν σταμάτησε τα: Eos και Golf 6 Cabrio (2016). Ωστόσο επέστρεψε στα Cabriolet 3 χρόνια

μετά με το T-Roc. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα νέο ανοιχτό Golf στο πάτωμα της όγδοης γενιάς;

Ναι, τα ανοιχτά αυτοκίνητα δεν είναι κερδοφόρα για τις εταιρίες. Πωλούνται σε χαμηλότερους όγκους, φαίνεται να είναι πιο δύσκολο να κατασκευαστούν και για τον λόγο αυτό είναι και πιο ακριβά. Η Volkswagen δημιούργησε το T-Roc Cabrio, για να ανοίξει μία καινούργια κατηγορία να δημιουργήσει ένα άνοιγμα στην αγορά και να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές.Η δημιουργία του T-Roc Cabrio μας ενθαρρύνει να περιμένουμε την επιστροφή των Cabrio και στα Golf. Το Tomi design studio έκανε την πρώτη πρόταση για το Volkswagen Golf 8 Cabriolet και η VW ελπίζουμε να ακολουθήσει.

Μάλιστα μπορούμε να προτείνουμε στην Γερμανική εταιρία να μην τοποθετήσει τις διπλές ψηφιακές οθόνες αλλά να κρατήσει μία κεντρική και να τοποθετήσει το ταμπλό από το Golf MK VI (για να μειώσει το κόστος κατασκευής και την τιμή πώλησης και επιπλέον να έχει neo retro εικόνα). Επιπλέον μπορεί να έχει ήπια-υβριδικά συστήματα ή ακόμα και plug-in κινητήρες. Ωστόσο, για κάτι πραγματικά νέο, προτείνουμε το ανοιχτό Golf να είναι ηλεκτρικό. Φανταστείτε το σε ήσυχες βόλτες στην εξοχή με τον άνεμο να είναι το μόνο που θα ακούτε.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ