2019-11-23 18:51:36
Φωτογραφία για Υποστήριξη ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλου προς ΥΦΕΘΑ Στεφανή-Τι είπε
Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Τι είπε στην ομιλία του ο ΥΕΘΑ που θεωρήθηκε από κάποιους ως πλήρης υποστήριξη προς τον Υφυπουργό του;

Μία αποστροφή της χθεσινοβραδυνής ομιλίας του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά την παρουσίαση του λευκώματος «Αγαπητές Ελληνίδες! – Γράμματα από το αλβανικό μέτωπο», του Λυκείου των Ελληνίδων, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, αποτελεί – συμφώνως με πολιτικούς παρατηρητές – ευθεία υποστήριξη προς τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης Στρατηγό ε.α. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Θυμίζουμε ότι ο ΥΦΕΘΑ τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε σε δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου ως ειπών βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του νέου Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου ΛΣ Θ. Κλιάρη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), στη διάρκεια της τελευταίας συσκέψεως για το μεταναστευτικό που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.


Τι είπε στην ομιλία του ο ΥΕΘΑ που θεωρήθηκε από κάποιους ως πλήρης υποστήριξη προς τον Υφυπουργό του;

«Φυσικά οφείλω και μία ειδική μνεία στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος, με το πάθος και την αφοσίωση που επιδεικνύει σε όποια αποστολή αναλαμβάνει, συνετέλεσε κατά τρόπο πολύτιμο ώστε αυτό το εγχείρημα να ολοκληρωθεί» τόνισε ο Υπουργός, ο οποίος φυσικά αναφερόταν στην προσπάθεια του ΥΦΕΘΑ για την έκδοση του συγκεκριμένου Λευκώματος, όμως η χρησιμοποίηση της φράσεως «…ο οποίος, με το πάθος και την αφοσίωση που επιδεικνύει σε όποια αποστολή αναλαμβάνει…», αποτέλεσε και τη καλύτερη υποστήριξη σε πολιτικό και ηθικό επίπεδο προς τον άμεσο συνεργάτη του.

Πάντως και επί της ουσίας. Την ημέρα που η συγκεκριμένη φήμη προερχόμενη από πολιτικούς κύκλους έφτασε και στα δικά μας αυτιά επικοινωνήσαμε, όπως ήταν φυσικό με τον ίδιο τον ΥΦΕΘΑ και τον ρωτήσαμε ευθέως αν η φήμη αυτή αληθεύει και αν είπε όσα του προσάπτουν ότι είπε κατά του Αρχηγού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ. Η απάντηση του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. και σημερινού ΥΦΕΘΑ, Ειδικού Συντονιστή για το Προσφυγικό ήταν λιτή και σαφής: «Κύριε Μπλαβέρη εγώ δεν βρίζω κανέναν. Πολύ περισσότερο έναν Αρχηγό, έχοντας διατελέσει και ο ίδιος Αρχηγός, και όλα αυτά ενώπιον του κ. Πρωθυπουργού. Απλώς είπα τη γνώμη μου όπως έκανα πάντα και θα εξακολουθήσω να κάνω, επί ενός συγκεκριμένου θέματος».

Αυτά μας είχε πει τότε ο ΥΦΕΘΑ, με τον Στρατηγό να παρουσιάζει μετά επισήμως και εκ μέρους της κυβερνήσεως το επιχειρησιακό σκέλος του σχεδίου για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, αυτά είπε χθες ο ίδιος ο άμεσος πολιτικός του προϊστάμενος και θεωρητικώς τουλάχιστον το ζήτημα έχει «κλείσει».

Ή μήπως όχι για «κάποιους»;

Ίδομεν!

(ΠΗΓΗ: lawandorder.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ