2019-12-01 18:35:40
Φωτογραφία για Έτοιμοι για το βαθμό του Ανθυπολοχαγού οι πρώτοι Ανθυπασπιστές προελεύσεως ΕΜΘ/ΟΠΥ/ΕΠΥ. Εξασφαλίστηκαν τα χρήματα των προαγωγών από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο
Του Ηλία Προύφα

Ολοκληρώθηκε προχθές Πέμπτη, η διαδικασία του πρώτου σχολείου Ανθυπασπιστών, προελεύσεως ΕΜΘ/ΟΠΥ/ΕΠΥ, οι οποίοι θα λάβουν το πιθανότερο εντός του 2019, το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Την πρώτη φάση της διαδικτυακής εκπαίδευσης των τριών εβδομάδων και της μίας με τη φυσική παρουσία, παρακολούθησαν με επιτυχία 133 στελέχη. Θα ακολουθήσουν δύο ακόμη εκπαιδευτικές σειρές.

Όπως είχε ανακοινώσει για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας, από την ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, ο Γραμματέας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ, Άρης Κασιδόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα τα χαμηλόβαθμα στελέχη, εξασφάλισε τα απαιτούμενα χρήματα για τις προαγωγές.

Όπως ανέφερε ο''χακί γκουρού'' των ΕΜΘ, σε κατ ιδίαν συνάντηση που είχε με το Διευθυντή του ΥΕΘΑ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, Θανάση Βάλαρη, του ανέφερε πως ο Υπουργός, υπέγραψε τη μισθολογική προαγωγή για τους ΕΜΘ, στο βαθμό του Ανθυπολοχαγού.

Δείτε το βίντεο:
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ