2019-12-05 14:06:42
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο Αντ. Διαματάρης
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης. Έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό. 

«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τα θέματα του Απόδημου Ελληνισμού» αναφέρει ο κ. Διαματάρης στην ανακοίνωσή του και προσθέτει ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται «προσωπικές επιθέσεις που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά, με σκοπό να πλήξουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ, καθώς και να υπονομεύσουν το έργο μου». «Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα, με πόνο ψυχής, στον Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή μου από τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό» καταλήγει. 

Την αποπομπή του κ. Διαματάρη από την Κυβέρνηση ζητούσε επιτακτικά τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο δημοσιευμάτων που αμφισβητούσαν τα όσα ανέφερε στο βιογραφικό του και ειδικά το εάν ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Columbia. 


«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την Κυβέρνηση της Ν.Δ.» είχε σχολιάσει η Κουμουνδούρου. 

Ο κ. Διαματάρης είχε απαντήσει πως «στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών». 

Το θέμα είχε αναδείξει η ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.us, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία που φέρεται να είναι η απάντηση του Πανεπιστημίου Columbia σε ερώτηση για το πτυχίο του Αντώνη Διαματάρη, εκδότη της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ