2019-12-06 10:56:03
Φωτογραφία για Που θα γιορτάσει ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος
Του Ηλία Προύφα

Στο γραφείο του στο Πεντάγωνο και στη Βουλή για την υποστήριξη του νομοσχεδίου του Υπουργείου Άμυνας, θα περάσει την εορταστική του ημέρα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Οι εξελίξεις με την Τουρκία, μετά τη συμφωνία Άκγυρας - Τρίπολης, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Ο ίδιος ο Υπουργός εξάλλου χθες, έκανε μία δήλωση που επικροτήθηκε από όλους του Έλληνες. Χωρίς φοβικά σύνδρομα και πατριδοκάπηλες κορώνες,  τόνισε με σταθερό και αποφασιστικό ύφος, ''ότι είμαστε σε ένταση με την Τουρκία και εξετάζουμε αν χρειαστεί όλα τα ενδεχόμενα''. 

Από νωρίς το πρωί το αφεντικό του Πενταγώνου, βρίσκεται όπως καθημερινά,  σε συνεχείς συσκέψεις με τους υφισταμένους του, ΥΦΕΘΑ, Γ.Γ και Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, από τους οποίους ενημερώνεται συνεχώς.

Μέσα στην ημέρα θα μεταβεί και στη ΒτΕ, για την κρίσιμη συνεδρίαση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με το οποίο επιλύονται επιτέλους σημαντικά θέματα όσον αφορά τα Πολεμικά Αεροσκάφη και τα Υποβρύχια.

Χρόνος για κέρασμα δεν υπάρχει, κάτι στο γρήγορο και αν Να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά στον εορτάζοντα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, Υγεία και δύναμη.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ