2019-12-07 06:00:39
Φωτογραφία για Δείτε τι διδάσκουν στα ελληνικά πανεπιστήμια: Ιθαγένεια και Υπηκοότητα είναι το ίδιο πράγμα..! (Video)
Δείτε τι διδάσκουν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στους φοιτητές οι οποίοι παραμένουν ως άβουλα όντα χωρίς να αντιτάσσουν τίποτε στην καθηγήτρια..!

Πριν μερικά χρόνια, όταν ακόμα ο κ. Γ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του σχεδίαζε την απόδοση ιθαγένειας και όχι υπηκοότητας, σε λαθρομετανάστες, είχαμε ασχοληθεί με το ζήτημα της διαφοράς των όρων «ιθαγένεια» και υπηκοότητα» στο άρθρο μας Ποια η διαφορά της ιθαγένειας από την υπηκοότητα; . Σε αυτό το άρθρο αφού είχαμε λάβει υπόψη τα δεδομένα και το νομοσχέδιο της εποχής για την απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, παραθέσαμε και τη διαφορά ανάμεσα τους την οποία θα υπενθυμίσουμε και σήμερα και μπορεί φυσικά ο καθένας να διαπιστώσει αν προστρέξει σε ένα τυχαίο λεξικό του διαδικτύου.

Με απλά λόγια λοιπόν η διαφορά έτσι όπως την εντοπίσαμε σε ένα απλό λεξικό στο διαδίκτυο:

Υπηκοότητα: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός κράτους με το κράτος αυτό!

Ιθαγένεια: ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει!

Στο video που θα παρακολουθήσετε, θα δείτε τη καθηγήτρια να διδάσκει ασυναρτησίες οι οποίες όμως επιτυγχάνουν τον σκοπό τους και κάνουν πλύση εγκεφάλου στους φοιτητές. Ιθαγένεια και Υπηκοότητα είναι το ίδιο πράγμα, λέει η καθηγήτρια και μάλιστα η λέξη «ιθαγένεια δεν σχετίζεται με καμία δημοκρατική αρχή»!

Και κάπως έτσι εξομοιώνεται ο λαθρομετανάστης Αφρικανός με τον γηγενή Έλληνα!
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ