2019-12-07 19:10:23
Φωτογραφία για Η Apple προετοιμάζει μια λύση για το σφάλμα ήχου στα Mac
Ορισμένα MacBook Pro 16 ιντσών υποστηρίζουν τον ήχο "pop" που βρίσκεται σε ένα επίπεδο των ηχείων . Αυτός είναι ένας ήχος που ακούγεται όταν εκτελείτε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως αναπαραγωγή / παύση ενός τραγουδιού ή επεξεργασία από το Final Cut Pro.Διαπιστώνοντας πως υπάρχει πρόβλημα η Apple ετοιμάζει μια λύση.  

Υποβλήθηκε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους που ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα στο πλαίσιο της Apple και ότι σχεδιάζεται μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα με μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού. Η Apple επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα είναι το λογισμικό και όχι στο υλικό, πράγμα που μάλλον είναι καθησυχαστικό. Οι εργαζόμενοι έχουν οδηγίες να μην επισκευάσουν ή να αντικαταστήσουν στους πελάτες τα MacBook Pro, επειδή το πρόβλημα σχετίζεται με το macOS.

Σήμερα είναι δύσκολο να γνωρίζουμε αν το patch macOS 10.15.2, το τέταρτο που διανεμήθηκε χθες στους προγραμματιστές ή εάν θα περιμένει ελάχιστα για το macOS 10.15.3. Είναι επίσης πιθανό η Apple να διαθέτει ξεχωριστή ενημέρωση, η οποία προορίζεται για τους ιδιοκτήτες ενός MacBook Pro.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το MacBook Pro του 2017 εξοπλισμένο με τη γραμμή αφής. Το σημείωμα δεν λέει αν η ενημερωμένη έκδοση κώδικα θα επηρεάσει όλα τα MacBook Pro που κυκλοφορούν για δύο χρόνια ή μόνο τα τελευταία με την οθόνη 16 ιντσών.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ