2020-01-13 18:30:00
Φωτογραφία για Jailbreak: Το υπόστρωμα του Cydia ενημερώθηκε για το iOS 13 και άλλες αλλαγές
Ο Saurik έχει αναπτύξει μια ενημέρωση για το Cydia Substrate (έκδοση 0.9.7100) για τους χρήστες που διαθέτουν μια jailbroken συσκευή. Το Cydia Substrate είναι η βιβλιοθήκη στην οποία βασίζονται οι περισσότερες τροποποιήσεις για πλήρη λειτουργία. Αρκεί να πούμε ότι είναι το πιο απαραίτητο εργαλείο.  

Το Cydia Substrate υποστηρίζει πλέον το iOS 13 (επίσημα). Ως υπενθύμιση, το jailbreak του iOS 13 είναι δυνατό χάρη στο εργαλείο Checkra1n που βασίζεται στο ελάττωμα του Checkm8 και είναι διαθέσιμο μέχρι το iPhone X. Για νεότερες συσκευές, η λειτουργία jailbreaking είναι δυνατή στο iOS 12 αλλά όχι στο iOS 13 (για τουλάχιστον μέχρι τώρα).

Η ενημερωμένη έκδοση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα σε αυτή την ενημέρωση. Ο Sam Bingner, συν-δημιουργός του Unc0ver και του Checkra1n, μας εξηγεί :

"Ο Saurik έχει ενημερώσει το κινητό υπόστρωμα για να λύσει το πρόβλημα της διακοπής σύνδεσης μετά από αόριστο χρονικό διάστημα
. Αποδείχθηκε ότι αυτό οφειλόταν σε μια διαρροή  από τη θύρα mach που την εμπόδισε να τροποποιήσει τις διαδικασίες αφού είχε παραγάγει περίπου 50.000 διαδικασίες. Τη δοκιμάσαμε με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες διαδικασίες και λειτούργησε. Ο αριθμός έκδοσης είναι τώρα μη beta, καθώς έχουν καθοριστεί τα γνωστά ζητήματα σταθερότητας και cynject. Η ενημερωμένη έκδοση είναι στο φάκελο elucubratus αν χρησιμοποιείτε συσκευή που δεν είναι A12 ".

O Saurik δεν προσφέρει αυτή τη στιγμή την ενημέρωση του Substrate Cydia, οπου θα πρέπει να ανακτηθεί από την πηγή του Sam Bingner http://repo.bingner.com για να προστεθεί στο Cydia.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Του γιοφυριού της Άρτας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Του γιοφυριού της Άρτας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ