2020-01-14 00:00:35
Φωτογραφία για Σκληρή ανακοίνωση (με νόημα) της Ρόδου μετά τον αγώνα με τον Παναρκαδικό…
Η μεγάλη μας Ρόδος πέρασε χθες κι από την Τρίπολη και η διοίκηση της έστειλε πολλαπλά μηνύματα με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με πρακτικές που μόνο ανορθόδοξες είναι, δείχνουν πια φανερά την πικρία τους που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν στην ομάδα της Ρόδου τα φαινόμενα του …ασανσέρ για ευνόητους λόγους και προς χάριν των μικροσυμφερόντων τους! Την πικρία αυτή την ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις τελευταίες ημέρες δείχνοντας έμπρακτα την στενοχώρια που η Ρόδος διατήρησε και ξεπέρασε τα εμπόδια των …κολλητών δεύτερων, που ήθελαν αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν να ανακόψουν την πορεία προς τις επόμενες εθνικές κατηγορίες.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ το παραμύθι και οι τακτικές του παρελθόντος που ήθελαν και φέτος να επιβάλουν στην Ρόδο, έχοντας την ομάδα εγκλωβισμένη υπό τις οδηγίες των ανύπαρκτων, των στοιχηματιών, των α λά κάρτ παραγόντων, των εισπρακτόρων χορηγιών και των παραγόντων της αυτοπροβολής. ΟΛΑ αυτά τέλειωσαν οριστικά: Η ΡΟΔΟΣ πάει τρένο για τις επόμενες κατηγορίες και καλεί τον κόσμο της να «γευτεί» μετά από χρόνια την εξαιρετική πορεία και την μεγάλη φετινή επιτυχία.


Καλούμε σε επαγρύπνηση : Να μην περάσουν σχέδια αποπροσνανατολισμού. Ενημέρωση γίνεται και δεν έχει η Ρόδος ανάγκη τα πληρωμένα φερέφωνα άλλων ομάδων. Η ΡΟΔΟΣ είναι μεγάλη για να ακολουθεί τέτοιες μεθοδεύσεις. Καλούμε τον κόσμο που είναι κοντά στη Ρόδο μας, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Ροδίνι.

ΟΛΟΙ Μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί απομονώνουμε, ΟΛΟΙ μαζί θα πάμε τη Ρόδο ψηλά.

Μετά την χτεσινή μεγάλη νίκη επί του Παναρκαδικού, που κάποιοι θέλησαν να υποβαθμίσουν, δηλώνουμε έτοιμοι για να κάνουμε στους Ροδίτες το όνειρο πραγματικότητα…».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ