2020-01-14 16:52:11
Φωτογραφία για iPhone 12: Το μοντέλο των 5,4 ιντσών θα έχει μέγεθος παρόμοιο με το iPhone 8
Το iPhone 12 σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να διατίθεται σε τρία μεγέθη στις 5,4 ίντσες, 6,1 ίντσες και 6,7 ίντσες. Το μικρό μοντέλο παρουσιάζεται σήμερα από το Macotakara ως ένα iPhone το οποίο θα έχει μέγεθος παρόμοιο με το iPhone 8. Οι πληροφορίες διέρρευσαν από τους προμηθευτές της Apple που είναι παρόντες στην CES.  

Πώς είναι δυνατόν όταν το iPhone 8 έχει οθόνη 4,7 ιντσών; Το iPhone 8 έχει μεγάλα σύνορα στο πάνω και στο κάτω μέρος. Η Apple θα φαίνεται ότι θα μπορέσει να τα αφαιρέσει για να βάλει μια εγκοπή στην κορυφή για να έχει το σύστημα TrueDepth και επομένως το Face ID. Όσον αφορά το κατώτατο σημείο, δεν θα υπήρχε τίποτα ιδιαίτερο για να επιτρέψει την πλοήγηση με χειρονομίες, όπως συμβαίνει και με το iPhone X.

Το smartphone λέγεται επίσης ότι διαθέτει μια κάμερα "πολύ μεγαλύτερη από αυτή του iPhone 8" . Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα.

Οι φήμες είναι λίγο ασαφείς σχετικά με την ποσότητα του iPhone που σχεδιάστηκε φέτος. Αν εμμείνουμε στις τελευταίες διαρροές, όπου η Apple θα προσφέρει έναν διάδοχο στο iPhone SE που θα ονομάζεται iPhone 9, θα έχει το σχεδιασμό του iPhone 8 και θα διατηρεί το Touch ID. Θα πρέπει να φτάσει στο πρώτο εξάμηνο. Στη συνέχεια θα έρθει το iPhone 12 το φθινόπωρο, δηλαδή τα κορυφαία μοντέλα με τα τελευταία νέα μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το 5G.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ