2020-01-15 19:37:37
Φωτογραφία για Ο Donald Trump πιέζει την Apple να ξεκλειδώσει τα iPhones του Pensacola
Ακόμη και ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών συμμετέχει στη πίεση της Apple. Ο Donald Trump δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter σχετικά με την υπόθεση των δύο κλειδωμένων iPhones του πυροσβέστη Pensacola, ο οποίος σκότωσε τρία άτομα τον περασμένο μήνα. Το τιτίβισμα είναι σαφές και η Apple θα πρέπει να ξεκλειδώσει τα iPhone. 

«Βοηθάμε την Apple όλη την ώρα για το εμπόριο και τόσα άλλα πράγματα, όμως όχι στο ότι αρνούνται να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν οι δολοφόνοι, οι έμποροι ναρκωτικών και άλλοι βίαιοι εγκληματίες. Θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν τη μεγάλη μας χώρα, τώρα! Κάντε την Αμερική Μεγάλη Και πάλι! " Και για ενημέρωση, ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε αυτό το tweet από ένα iPhone.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ William Barr είπε ότι η Apple δεν είχε παράσχει "ουσιαστική βοήθεια" για να ξεκλειδώσει τα δύο iPhones του σκοπευτή. Η Apple απάντησε ότι είχε παράσχει πολλά gigabytes πληροφοριών στις αρχές επιβολής του νόμου σε σχέση με την υπόθεση Pensacola, αλλά δεν θα δημιουργούσε μια backdoor ή ενα εξειδικευμένο λογισμικό για να δώσει στις αρχές επιβολής του νόμου μια κυβερνητική πρόσβαση στα iPhones.


Η Apple παρέχει τακτικά πληροφορίες από το iCloud στις αρχές επιβολής του νόμου όταν καλείται. Η Apple ανταποκρίθηκε σε περισσότερες από 127.000 αιτήσεις πληροφοριών από την επιβολή του νόμου από το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπό της.

We are helping Apple all of the time on TRADE and so many other issues, and yet they refuse to unlock phones used by killers, drug dealers and other violent criminal elements. They will have to step up to the plate and help our great Country, NOW! MAKE AMERICA GREAT AGAIN.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) January 14, 2020 argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ