2020-01-15 19:51:27
Φωτογραφία για Δικηγόρος απαντά στο Σωματείο Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος
Ο πληρεξούσιος δικηγόρων των δύο πολιτών του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας , που φέρονται μπλεγμένοι σε επεισόδιο που συνέβη στις 20.12.2019 στο γραφείο της Δημοτικής

Αστυνομίας του Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδας, με Δημοτικό Αστυνομικό, απέστειλε επιστολή στο irafina.gr. 

Στην επιστολή του αναφέρει:

Είμαι ο πληρεξούσιος δικηγόρος των δύο πολιτών του Δήμου Σπάτων, I.M. και Π.Μ., που φέρονται μπλεγμένοι σε επεισόδιο που συνέβη στις 20.12.2019 στο γραφείο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σπάτων, με Δημοτικό Αστυνομικό Α.Α.

Ο ένας εκ των δύο πολιτών, με ποσοστό αναπηρίας 95%, με συνεχή αιμοκάθαρση, με τεχνητό μέλος, συγκεκριμένα πόδι, και με επιπλέον σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ήταν κλειδωμένος παράνομα, καταχρηστικά και απάνθρωπα στο γραφείο που στεγάζεται η Δημοτική Αστυνομία Σπάτων.

Αμέσως προσέτρεξε ο γιος του και παρακάλεσε τον Δημοτικό Αστυνομικό να ξεκλειδώσει την πόρτα, αλλά εις μάτην! Φώναζε στο Δημοτικό Αστυνομικό ότι ο πατέρας του είναι ανάπηρος και ότι κινδυνεύει με ανακοπή καρδιάς, ο Δημοτικός Αστυνομικός όμως, παρανόμως δεν άνοιγε την πόρτα.


Είναι αυτονόητο ότι ο Δημοτικός Αστυνομικός δεν έχει καμία δυνατότητα σύλληψης πολίτη. Τελικά, με παρέμβαση του κυρίου Δημάρχου Σπάτων, ο οποίος υπήρξε και αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, το θέμα έληξε και το μόνο που έμεινε είναι η μήνυση εις βάρος των εντολέων μου.

Είναι λογικό ότι για να σπάσει μια πόρτα δημοτικού καταστήματος χρειάζεται να είναι κλειδωμένη! Η ζημιά της πόρτας αποκαταστάθηκε αμέσως, ο κλειδωμένος όμως πολίτης πήγε στο νοσοκομείο!!!

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος

Νικόλαος Δ. Χατζής

πηγη: irafina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ