2020-01-25 15:33:05
Φωτογραφία για Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καλωσορίζει την καμπάνια ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ στην περιοχή μας και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στην τοπική κοινωνία για την ανάγκη να δημιουργήσουμε όλοι μαζί έναν μεγάλο θώρακα γνώσης και προστασίας των παιδιών μας». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης άνοιξε την εκδήλωση  με τίτλο «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης», που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, ανακοινώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε το σύμφωνο συνεργασίας με το Children’s Rights Division του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο κ. Φαρμάκης υποδέχτηκε στην διοικητική έδρα της Περιφέρειας τη συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη, την συνεχάρη για τις διαρκείς προσπάθειες που καταβάλει  με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού και συνεχίζοντας τον σύντομο χαιρετισμό του, πρόσθεσε: «Αποτελεί χρέος μας, να ενισχύσουμε και να προβάλλουμε την καμπάνια ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ που στοχεύει στην πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, όπως και κάθε δράση ή πρωτοβουλία που αφορά την προστασία και την υγεία των παιδιών μας.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ