2020-02-03 19:37:51
Φωτογραφία για Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple επισκευάζει το iPhone στο σπίτι του χρήστη
Η εξυπηρέτηση των πελατών μετά την πώληση από την Apple φέρνει επανάσταση; Από τώρα και στο εξής, σε ορισμένες μεγάλες αμερικανικές πόλεις, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός θα μπορεί να κάνει μια επίσκεψη για να επισκευάσει ένα iPhone ... απευθείας στο σπίτι του χρήστη! Η επιδιόρθωση επιτόπου έχει μέχρι στιγμής προσφερθεί μόνο σε εταιρείες ή πελάτες με ένα επιχειρηματικό συμβόλαιο, αλλά η Apple άνοιξε την επιλογή τώρα και για ιδιώτες. 

Η επιτόπια εξυπηρέτηση - στο σπίτι ή το γραφείο του πελάτη - μεταβιβάζεται σε συνεργάτη της Apple την Go Tech Services. Οι πόλεις του Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Χιούστον και το Ντάλλας είναι ο κορυφαίος επισκευαστής μεταξύ των άλλων εγκεκριμένων εταιρειών.

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός πρέπει να παραμείνει συγκρατημένος, καθώς η επισκευή αφορά μόνο την αντικατάσταση της οθόνης του iPhone και όσον αφορά το Mac, το iPad ή το Apple Watch, πιθανότατα θα περιμένουμε άλλα 10 χρόνια, και μάλιστα μέχρι να φτάσει μια τέτοια υπηρεσία στην Ευρώπη,  τα πράγματα θα αργήσουν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ