2020-02-06 18:12:24
Φωτογραφία για CarKey στο iOS 13.4: Ξεκλειδώστε και ξεκινήστε το αυτοκίνητό σας με το iPhone / Apple Watch
Η πρώτη beta του iOS 13.4 που προσφέρει η Apple πριν από λίγες ώρες περιλαμβάνει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται CarKey . Πρόκειται για ένα API που δεν έχει αναλυθεί ακόμη από την Apple, αλλά μια ανάλυση του κώδικα δείχνει ότι έχει μια σύνδεση με τα αυτοκίνητα. 

Το CarKey θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το Apple Watch για να κλειδώσετε / ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητό σας και να ενεργοποιήσετε τον κινητήρα. Θα είναι απαραίτητο σε ένα αυτοκίνητο συμβατό με NFC, όπως εξηγείται από το 9to5Mac . Ένα κομμάτι κώδικα λέει: "Για να χρησιμοποιήσετε το CarKey, κρατήστε το iPhone ή το Apple Watch εντός της εμβέλειας του αναγνώστη. Θα λειτουργήσει αυτόματα, χωρίς τη χρήση αναγνωριστικού προσώπου." .  Η διαμόρφωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Πορτοφόλι, την ίδια που χρησιμοποιούμε για τη διαμόρφωση της Apple Pay και την αποθήκευση των καρτών μας. Το iPhone πρέπει να τοποθετηθεί στον αναγνώστη NFC του αυτοκινήτου έτσι ώστε το "εικονικό κλειδί" να προστεθεί στην εφαρμογή Wallet. Σημειώστε ότι θα χρειαστείτε την εφαρμογή του κατασκευαστή του αυτοκινήτου που είναι εγκατεστημένη στο iPhone σας για να ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση.


Αυτό το εικονικό κλειδί θα έχει ένα άλλο πλεονέκτημα, μπορεί να μοιραστεί με συγγενείς ώστε να μπορούν να ανοίξουν το ίδιο αυτοκίνητο, για να ανακτήσουν παράδειγμα ένα αντικείμενο και να κλειδώσουν αμέσως το όχημα.

Το iOS 13.4 είναι για πρώτη φορά στην πρώτη beta έκδοση, όπου πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε για τις επόμενες εκδόσεις για να μάθουμε λίγα περισσότερα για το CarKey.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ