2020-02-20 04:31:07
Φωτογραφία για Μακελειό στην πόλη Hanau - Πυροβολισμοί με οκτώ νεκρούς και πέντε τραυματίες
Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον τους στο κέντρο της πόλης Hanau, η οποία βρίσκεται κοντά στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Η αστυνομία έσπευσε με μεγάλες δυνάμεις στο σημείο, ενώ σύμφωνα με αναφορές, πυροβολισμοί υπήρξαν και σε άλλο σημείο της ίδιας πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί και στις δύο περιπτώσεις, σημειώθηκαν σε μπαρ με ναργιλέδες.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. Ο ίδιος επιβεβαίωσε αρχικά ότι έχουν αναγνωριστεί δύο θύματα και άλλα πέντε άτομα σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδιδαν τα τοπικά ΜΜΕ για τους νεκρούς και συμπλήρωσε ότι η επιχείρηση εντοπισμού του δράστη ή των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο RTL, τα θύματα βρίσκονταν έξω από τα συγκεκριμένα καταστήματα, ενώ η Ραδιοφωνία της Έσσης μετέδωσε πριν από λίγο ότι υπάρχει και τρίτο σημείο όπου διαπράχθηκε επίθεση, στο κέντρο της πόλης, καθώς και ένας ακόμη νεκρός.


Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες άνοιξε ή άνοιξαν πυρ μέσα από αυτοκίνητο εν κινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία άτομα σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς έξω από το μπαρ «Midnight» στο κέντρο της πόλης και πέντε στην περιοχή Κέσελσταντ.

Ένας ύποπτος συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις επιθέσεις έξω από μπαρ στην Χανάου της Έσσης, οι οποίες είχαν αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τουλάχιστον πέντε να τραυματιστούν σοβαρά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ