2020-02-23 10:55:05
Φωτογραφία για Ομογενής δώρισε 2 εκατ. δολάρια στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Ομογενής που ζούσε στο Σαν Φρανσίσκο και έφυγε από την ζωή πριν από κάποια χρόνια, είχε ως τελευταία επιθυμία να δωριθεί μετά θάνατον η περιουσία του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Η περιουσία του, ύψους 2.000.000 δολάρια (πάνω από τρία εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας), θα μοιραστεί στο νοσοκομείο και το πανεπιστήμιο, με το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να λαμβάνει 1.000.000 δολάρια, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα πρωτίστως και κυρίως για την Ογκολογική Κλινική.

Αυτό γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου κ.Τζανής, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης. «Μας ήρθε ένα email από τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο San Francisco κ. Αντώνη Σγουρόπουλο, όπου μας γνωστοποιείται ότι ομογενής που έχει φύγει από την ζωή εδώ και κάποια χρόνια, δώρισε στο Παναρκαδικό νοσοκομείο 1.000.000 δολάρια» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Είναι ένα δώρο που μας ήρθε εξ ουρανού. Αν μάλιστα σε αυτό συμπεριλάβουμε και την δωρεά που μας κάνει ο συμπατριώτης μας ο κ.Τσιώλης – όπου δημιουργούμε καινούργιων τμήμα εμφραγμάτων και εγκεφαλικών με τέσσερα κρεβάτια και τον καλύτερο εξοπλισμό που υπάρχει στην αγορά – νομίζω πως κάνουμε μια πολύ καλή αρχή».

*Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ