2020-02-23 21:46:04
Φωτογραφία για Viral Απελευθέρωσαν 1,5 εκατ. μπαλόνια στον ουρανό – Μετά όλα πήγαν πολύ άσχημα!
Η προσπάθεια μια οργάνωσης να σπάσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ, απελευθερώνοντας 1,5 εκατ.

μπαλόνια στον ουρανό φαντάζει πολύ ωραία με τρομαχτικές όμως συνέπειες

Πόσο άσχημα μπορεί να καταλήξει μια τόσο όμορφη ιδέα; Πολύ απ’ ότι φαίνεται Το 1986 η οργάνωση United Way του Κλίβελαντ προσπάθησε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ως μέλος μιας διαφημιστικής εκστρατείας. Το σχέδιό τους ήταν να απελευθερώσουν 1,5 εκατομμύρια μπαλόνια στον ουρανό.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 1986, περίπου 2.500 εθελοντές συγκεντρώθηκαν σε μια πλατεία στο Κλίβελαντ για να βοηθήσουν την οργάνωση να επιτύχει αυτόν τον στόχο. Αφού γέμισαν τα μπαλόνια με ήλιο, τα απελευθέρωσαν όλα ταυτόχρονα λίγο μετά τις 1:30 μ.μ.

Τα μπαλόνια που διασκορπίστηκαν πάνω από τον ορίζοντα της πόλης, δημιούργησαν ένα…εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μόλις απελευθερώθηκαν τα μπαλόνια, αυτό το γεγονός είχε καταστροφικές συνέπειες.


Το πρώτο μέρος που επηρεάστηκε από τα μπαλόνια ήταν το Αεροδρόμιο Burke Lakefront. Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να κλείσουν το αεροδρόμιο για μικρό χρονικό διάστημα.

Τα μπαλόνια άρχισαν επίσης να πέφτουν γύρω από τη λίμνη Erie.

Λίγο αργότερα, κλήθηκε ένα ελικόπτερο διάσωσης για να αναζητήσει δύο ψαράδες που εξαφανίστηκαν από τη θύελλα των μπαλονιών.

Τα μπαλόνια είχαν επίσης γεμίσει τις γειτονικές πόλεις. Τα περισσότερα από τα μπαλόνια έπεσαν στο έδαφος λόγω βροχής και χαμηλών θερμοκρασιών.

Μετά, η United Way έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Αν και η οργάνωση έσπασε επιτυχώς το παγκόσμιο ρεκόρ, οι περισσότεροι άνθρωποι θυμούνται αυτό το γεγονός για τον κακό σχεδιασμό του που οδήγησε σε αυτές τις τρομακτικές συνέπειες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ