2020-02-24 13:03:46
Φωτογραφία για ''Ο Μοχίτο στο στράτευμα και ο πολεμιστής στο σπίτι του''
Του Ηλία Προύφα

Ευχόμαστε να μην ισχύουν τα όσα καθημερινά ακούγονται σε ''χακί'' πηγαδάκια και να είναι απλά ράδιο αρβύλα, διότι διαφορετικά θα μιλάμε για τραγικές καταστάσεις που θα συμβούν στις φετινές τακτικές και έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήδη το άγχος και η αγωνία, κυριαρχεί ανάμεσα σε στρατιωτικούς που κρίνονται την επόμενη εβδομάδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, που κινδυνεύει όπως ψιθυρίζεται με αποστρατεία λόγω... δημοφιλίας.

Το βιογραφικό του πλούσιο, όπως και η απόδοση του έργου του στο στράτευμα, για την οποία δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό. Βέβαια μπορεί να μην ξέρει εάν το Μοχίτο για παράδειγμα είναι καλό, όμως στη δουλειά του ως πολεμιστής, χαρακτηρίζεται από ανωτέρους και υφισταμένους του ως άριστος.

Λεπτομέρεια θα μου πείτε για αυτόν που τον έχει βάλει στο μάτι. Ίσως το ότι δε τον είχε ποτέ συνεργάτη και να ''καρπωθεί'' την επιτυχία του, να του έχει στοιχίσει και να θέλει να τον διώξει.

Ο στίχος του Νίκου Γκάτσου, αντιπροσωπευτικός στην παραπάνω φημολογία, ''Το σκυλί στην πόρτα μας έγινε τσακάλι. Πέφτουν οι καλύτεροι προχωρούν οι άλλοι''.

Ας ελπίσουμε φέτος να μη βγει καινούργιος στίχος με τίτλο, ''Ο Μοχίτο στο στράτευμα και ο πολεμιστής στο σπίτι του''.

Τα καλύτερα μετά τις κρίσεις...
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ