2020-02-24 21:08:23
Φωτογραφία για Πάνω από 800 κιλά κάνναβης σε φορτηγό ψυγείο που ερχόταν από την Αλβανία
Χειροπέδες σε ζευγάρι Ελλήνων - Το φορτηγό πέρασε τα ξημερώματα από τον Τελωνειακό Σταθμό του Μαυρομματίου χωρίς ιδιαίτερο έλεγχο, αφού ήταν φαινομενικά άδειο

Φορτίο «μαμούθ» με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης που φαίνεται ότι ξεπερνούν τα 800 κιλά μετέφερε μέσα σε διπλά τοιχώματα του φορτηγού ψυγείου με το οποίο ήρθε από την Αλβανία ένα ζευγάρι Ελλήνων που συνελήφθησαν στην Θεσπρωτία!

Το φορτηγό πέρασε τα ξημερώματα από τον Τελωνειακό Σταθμό του Μαυρομματίου χωρίς ιδιαίτερο έλεγχο, αφού ήταν φαινομενικά άδειο. Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη εισαγωγή μεγάλου φορτίου από την γειτονική χώρα, το ακινητοποίησαν στην Σαγιάδα Φιλιατών και το έκαναν φύλλο και φτερό.

Έτσι, ανακάλυψαν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στα τοιχώματά του και συνέλαβαν τον οδηγό και την σύντροφό του που τον συνόδευε. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί ο τελικός προορισμός του φορτίου κάνναβης και να ταυτοποιηθούν οι τελικοί παραλήπτες που θα την διακινούσαν στην ελληνική αγορά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ