2020-02-26 17:12:35
Φωτογραφία για ZiniTevi για iOS - Παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν στο iOS
Στον σημερινό κόσμο με τον γρήγορο ρυθμό, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές έχουν γίνει η κορυφαία πηγή ψυχαγωγίας. Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι να μπορούν να δουν την τελευταία ταινία στα θέατρα ή να είναι εγκαίρως στο σινεμά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε εφαρμογές συνεχούς ροής όπως το Amazon Prime, το Hot Star Premium και το Netflix.  

Αυτές είναι πληρωμένες εφαρμογές συνεχούς ροής αλλά δεν αντέχουν όλοι να έχουν συνδρομή και εδώ έρχεται η δωρεάν λύση που ονομάζεται ZiniTevi.

Το ZiniTevi για iOS είναι μια εφαρμογή ροής τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στο iPhone / iPad σας δωρεάν. Υποστηρίζοντας τις εκδόσεις iOS που κυμαίνονται από iOS 8 έως iOS 13, η βάση δεδομένων αυτής της εφαρμογής διαθέτει πλήθος ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, που διατίθενται σε 720p και 1080p HD ποιότητα.

Ακόμη μπορειτε και να κατεβάσετε τη ταινία σας για να την παρακολουθήσετε αργότερα.


Μέθοδος 1 για να κατεβάσετε την εφαρμογη

Κατεβάστε το Cydia Impactor στον υπολογιστή σας Windows / MAC.

Κατεβάστε το αρχείο IPA ZiniTevi από εδώ .

Ξεκινήστε το πρόγραμμα Cydia Impactor.

Συνδέστε το iPhone / iPad στον υπολογιστή σας και σιγουρευτείτε ότι εντοπίζεται από τον Cydia Impactor.

Σύρετε και αφήστε το αρχείο IPA του ZiniTevi στο παράθυρο του Cydia Impactor.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του αναγνωριστικού της Apple. Λάβετε υπόψη ότι αυτό απαιτεί αναγνωριστικό προγραμματιστή της Apple. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν αναγνωριστικό προγραμματιστή της Apple εδώ .

Αφού εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια, η διαδικασία εγκατάστασης θα ξεκινήσει και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε εγκαταστήσει το ZiniTevi στη συσκευή σας iOS.

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=>Γενικά=> Προφίλ και διαχείριση συσκευών και εμπιστευθείτε το προφίλ του ZiniTevi.

Λάβετε υπόψη ότι εάν ο Cydia Impactor δεν λειτουργεί τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AltServerPatcher για Windows ή AltDeploy για macOS.

Μέθοδος 2

Κάντε κλικ στο Install Profile (Εγκατάσταση προφίλ) για να εγκαταστήσετε το ZiniTevi απευθείας στη συσκευή σας iOS χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπολογιστή για το σκοπό αυτό.

Πατήστε 'Εγκατάσταση' στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται στη συνέχεια.

Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την αρχική οθόνη της συσκευής σας iOS.

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Προφίλ => Διαχείριση Συσκευών και εμπιστευθείτε το προφίλ του ZiniTevi.

Εκκινήστε την εφαρμογή και απολαύστε την!
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήγε πολύ καλά ο Τέλλογλου...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήγε πολύ καλά ο Τέλλογλου...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ