2020-02-27 17:53:40
Φωτογραφία για Βόλτα στο Μόντρεαλ ο Χάμιλτον
Ήταν να μην «τα πάρει» ο Χάμιλτον. Μετά τις δύο σερί νίκες του Ρόσμπεργκ, ο Χάμιλτον πείσμωσε και έδωσε την απάντηση του στον Καναδά. Με μία πειστική εμφάνιση διεύρυνε ξανά το προβάδισμα του στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ο Βρετανός ξεκίνησε από την pole position και κράτησε την πρωτιά μέχρι τέλους. Σχεδόν άνετα και χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από τον teammate του. Αν όμως ο Ρόσμπεργκ κατάφερνε να μειώσει τη διαφορά στο όριο του DRS, τότε ίσως να βλέπαμε άλλο Γκραν Πρι. Στο τσακ είχε φτάσει λίγους γύρους πριν το φινάλε στο 1 δευτερόλεπτο και κάτι εκατοστά πίσω από τον Χάμιλτον.

Πίσω από τις δύο Mercedes τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας. Ο Φινλανδός οδηγός της Williams πραγματοποίησε μία άψογη εμφάνιση και πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο για την φετινή σεζόν. Πρώτο βάθρο ήταν και για την ομάδα του.

Βέβαια, έβαλε το χεράκι του και ο συμπατριώτης του, ο Ραϊκόνεν, που έκανε ένα μοιραίο λάθος μετά το pitstop του.


Ο Κίμι αρκέστηκε στην τέταρτη θέση και πίσω του είχε τον ομόσταυλο του, τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος ήταν συγκλονιστικός και κατάφερε να φτάσει μετά από πολλά προσπεράσματα στην πέμπτη θέση, ενώ είχε εκκινήσει 18ος.

Στα ίδια επίπεδα ήταν και ο Φελίπε Μάσα που είδε την καρό σημαία έκτος, ενώ είχε ξεκινήσει από την 15η θέση.

Στις θετικές εμφανίσεις του Καναδικού Γκραν Πρι είναι και οι Lotus που πλασαρίστηκαν αμφότερες στη δεκάδα. Ο μεν Μαλντονάντο ήρθε 7ος και ο δε Γκροζεάν 10ος.

Όσο για τις σίγουρες απογοητεύσεις, αυτές είναι οι McLaren. Για ακόμα μια φορά και ο Μπάτον και ο Αλόνσο απέτυχαν να τερματίσουν.

Η Formula 1 επιστρέφει στην Ευρώπη για το Γκραν Πρι της Αυστρίας το τριήμερο 19-21 Ιουνίου.
sfirixtranews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ