2020-03-02 21:02:51
Φωτογραφία για Ο δήμαρχος Ορεστιάδας ζητά τη διακοπή συγκέντρωσης τροφίμων για τους ένστολους
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους πολίτες για την τεράστια συμπαράστασή τους και ανέφερε ότι έχουν συγκεντρωθεί ήδη αρκετά τρόφιμα

Τους πολίτες του Έβρου για «την τεράστια συμπαράστασή τους», η οποία εκφράζεται, μεταξύ άλλων, με αποστολή τροφίμων στα στελέχη της ΕΛΑΣ και του στρατού, αλλά και με την οργάνωση συγκεντρώσεων συμπαράστασης, ευχαρίστησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης.

Με ανάρτησή του ενημερώνει πως σε ότι αφορά τη συγκέντρωση τροφίμων «… ήδη έχουμε συγκεντρώσει αρκετά. Ας περιμένετε να σας ενημερώσουμε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάτι επιπλέον. Αν τυχόν κάποια βοήθεια έχει ήδη ετοιμαστεί, την παραδίδουμε στο χώρο του τελωνείου Καστανεών και μεταφέρεται κατόπιν με στρατιωτικά οχήματα στα στελέχη των Ε.Δ. και του Ε.Σ.».

Σημειώνεται ότι εθελοντικές ομάδες από το σύνολο του Νομού, επιχειρήσεις αλλά και πολιτιστικοί σύλλογοι, από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα, συμπαραστεκόμενοι έμπρακτα στους ένστολους που συμμετέχουν στη φύλαξη της ελληνοτουρκικής συνοριογραμμής, συγκεντρώνουν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, τις οποίες και αποστέλλουν στις Καστανιές προκειμένου να διανεμηθεί.

Ως προς τη διοργάνωση συγκεντρώσεων και πορειών συμπαράστασης, ο κ. Μαυρίδης ευχαριστώντας τους διοργανωτές, ζητά να μην πραγματοποιηθούν δεδομένου ότι «…οποιαδήποτε συγκέντρωση απαιτεί την προληπτική παρουσία της αστυνομίας. Ας μην πραγματοποιηθούν για να μην απασχολούνται γι' αυτές αστυνομικές δυνάμεις».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ