2020-03-03 13:24:21
Φωτογραφία για Φ. Γεννηματά: Η Κυβέρνηση οφείλει να θέσει την ηγεσία της Ε.Ε. προ των ευθυνών της
Μήνυμα πως «η κυβέρνηση οφείλει σήμερα επιτέλους να θέσει την ηγεσία της Ε.Ε. προ των ευθυνών της», στέλνει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Όπως τονίζει: «Το ζητούμενο από τη σημερινή επίσκεψη είναι η αλλαγή στάσης της Ευρώπης με την εξαγγελία πολύ συγκεκριμένων μέτρων για την έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας που αντιμετωπίζει με τις Τουρκικές ενέργειες στα σύνορά της, άμεση απειλή για την ασφάλειά της».

«Ο Ελληνικός λαός έδειξε μεγάλες αντοχές και αλληλεγγύη. Τώρα είναι αποφασισμένος να προστατέψει την ασφάλειά του με πατριωτισμό και ευθύνη. Απαιτεί ομοψυχία, συνεννόηση και εθνική γραμμή. Γι’ αυτό κ. Μητσοτάκη το συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών είναι μονόδρομος».

Ανδρ. Λοβέρδος: Καταδίκη από τις χώρες της Ε.Ε. για όσα συμβαίνουν στα ελληνικά σύνορα

Ομόφωνη ήταν η καταδίκη για όσα συμβαίνουν στα ελληνικά σύνορα από τις μεσογειακές χώρες της Ε.Ε. σήμερα στο Ζάγκρεμπ όπου διεξάγεται Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας, ανέφερε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος.


«Ομόφωνα όλες οι μεσογειακές χώρες της Ε.Ε., αλλά και όλες οι αντιπροσωπείες των κοινοβουλίων των Κρατών-μελών συν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καταδίκασαν τα όσα συμβαίνουν στα σύνορά μας από την Τουρκία, ως μαζική, οργανωμένη, ασύμμετρη απειλή που στρέφεται εναντίον της Ελλάδας και της Ε.Ε. Η Τουρκία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Ο ελληνικός λαός ενωμένος θα αντιμετωπίσει κι αυτή την επιθετική συμπεριφορά της Τουρκίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ