2023-09-07 07:16:51
Φωτογραφία για Ο Κώστας Πιστιόλας στο Νοσοκομείο Αγρινίου: Η Δημοτική Αρχή οφείλει να μάχεται καθημερινά για τη Δημόσια Υγεία

Διευρύνοντας τις επαφές του με φορείς και τις επισκέψεις του σε δομές της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας, επισκέφτηκε νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη (06/09) το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας και την Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.....

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του, συναντήθηκε με τον διοικητή Μιχάλη Σερασκέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, καθώς και με αντιπροσωπείες των γιατρών και των εργαζομένων, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματα στελέχωσης και λειτουργίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Παράλληλα, διαπίστωσε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να έχουν οι πολίτες την Δημόσια Υγεία που δικαιούνται.

Ο Κώστας Πιστιόλας έτυχε θερμής υποδοχής και ήρθε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερα στελέχη όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να αφουγκραστεί τους προβληματισμούς τους για τις συνθήκες, μέσα στις οποίες επιτελούν το λειτούργημά τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του ο Κώστας Πιστιόλας προέβη στην εξής δήλωση:

«Συναντήθηκα με τους ανθρώπους που δουλεύουν άοκνα και με αυταπάρνηση, πολλές φορές, για να λειτουργεί αυτό το μεγάλο ίδρυμα και να υπάρχει όντως Δημόσια Υγεία στην περιοχή.

Εμείς πιστεύουμε ότι μια Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να προτάσσει θέματα αρμοδιότητας αλλά να δίνει τη μάχη καθημερινά για όσα δικαιούνται οι δημότες. Ειδικά με τα ζητήματα που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην στελέχωση και ειδικά στην λειτουργία της ΜΕΘ.

Αυτό που μπορώ να διαβεβαιώσω είναι πως η δική μας Δημοτική Αρχή θα είναι όσο πιεστική και δυσάρεστη χρειάζεται προς την κεντρική εξουσία, ώστε να μην παραβλέπει ούτε για μια μέρα όσα οφείλει να κάνει για τη ΜΕΘ και όλες τις κλινικές στο Νοσοκομείο Αγρινίου».


ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ