2012-06-20 12:37:03
Φωτογραφία για Νέα από την Κρήτη
Νέο μαχαίρωμα μεταξύ Πακιστανών στο κέντρο του Ηρακλείου!

Νέο μαχαίρωμα σημειώθηκε προχθές μεταξύ Πακιστανών στο κέντρο του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα , το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ένας 23χρονος Πακιστανός επιτέθηκε και χτύπησε 26χρονο ομοεθνή του.!

Σαν να μην έφθανε αυτό ,στη συνεχεία, άγνωστος συνεργός του, ο οποίος αναζητείται, ακινητοποίησε τον 26χρονο, κρατώντας τον με τα χέρια του, ενώ ο 23χρονος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο στήθος και στα χέρια, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, αναζήτησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 26χρονο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών , ενώ αναζητείται ο έτερος συνεργός του.

Προανάκριση ενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

------------------------------------------------------------------------


Με ποσότητες κάνναβης συνελήφθη χθες 28χρονος

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη χθες το βράδυ, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, ένας 28χρονος .

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 28χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 4 ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 33 γραμμαρίων.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

-------------------------------------------------------------------------

Συνολικά 8 νέες συλλήψεις χθες στη Χερσόνησο

Νέοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Άνδρες του παραπάνω τμήματος συνέλαβαν τρεις Έλληνες ηλικίας 26, 42 και 52 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνοι, κατά περίπτωση, να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε υψηλή ένταση στερεοφωνικό συγκρότημα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και χωρίς να είναι εφοδιασμένοι με άδεια μουσικών οργάνων.

Επίσης, για την πάταξη του φαινόμενου της όχλησης διερχόμενων πολιτών να δεχθούν υπηρεσίας εστίασης-αναψυχής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (άγρα πελατών), πιάστηκαν δυο αλλοδαποί Υπήκοοι Μ. Βρετανίας ηλικίας 21 και 26 ετών, ένας 24χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Γεωργίας, μια 23χρονη αλλοδαπή Υπήκοος Λιθουανίας και ένας 43χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Σερβίας, να παρενοχλούν διερχόμενους πολίτες με διάφορες χειρονομίες, υποδείξεις, προτροπές και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ