2012-06-20 12:37:19
Φωτογραφία για Πώς να πιέσει τον Σαββίδη;
Κάποιοι στράβωσαν επειδή ο Σαββίδης δήλωσε στην Metrosport ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το αν θα επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Πιθανώς και μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπήρξε η δυσαρέσκεια αλλά για άλλο λόγο: όχι γιατί δεν το γνώριζαν πώς δεν έχει αποφασίσει ακόμη αλλά επειδή αυτό βγήκε στην δημοσιότητα. Είναι απλά τα πράγματα: ο κόσμος έχει στηρίξει πολλά στην επένδυση Σαββίδη για να δει έναν ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό και όχι έναν ΠΑΟΚ που ψάχνει ρευστό για να κάνει μεταγραφή ή προσπαθεί να διώξει παίκτες μα βαριά συμβόλαια για να βγάλει την χρονιά.

Είναι ξεκάθαρο δηλαδή πώς όσο υπάρχει η "ελπίδα" για την επένδυση Σαββίδη, στην ΠΑΕ αυτό τους διευκολύνει αφάνταστα. Αν και το έχουμε ξεκαθαρίσει πώς στην ΠΑΕ λειτουργούν και προγραμματίζουν χωρίς τον Σαββίδη και πολύ καλά κάνουν. Αλλά κανέναν στην ΠΑΕ δεν "χαλά" το... όραμα Σαββίδη. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ για να πιέσει τον Σαββίδη ή να του θέσει τελεσίγραφο
. Τι να του πει; Ενδιαφέρεται και άλλος; Ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι το κερδοφόρο  μαγαζί που δεν χρωστά πουθενά και ο καθένας μπορεί να επενδύσει με ασφάλεια τα χρήματά του; Να πιέσει ποιον; Αυτόν που πριν από μερικές εβδομάδες είχε δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ ζεστά για να πάρει ο ΠΑΟΚ αδειοδότηση από την ΕΠΟ; Ο Σαββίδης -αν θέλει- μπορεί να περιμένει μέχρι το τέλος της ΑΜΚ για να επενδύσει. Έχει το δικαίωμα να το κάνει και την επιλογή. Από εκεί και πέρα, όλοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν. Το ότι δεν ήρθε ακόμη στην Θεσσαλονίκη ο άμεσος συνεργάτης του, σαφώς και προκαλεί ανησυχία. Κάποιοι τον περίμεναν στο ΔΣ της περασμένης εβδομάδας αλλά δεν φάνηκε. Η ουσία είναι μια: η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σαφώς και θα ήθελε από... χθες να έχει προχωρήσει την επένδυση ο Σαββίδης. Αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το οτιδήποτε από τον Σαββίδη.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα από την Κρήτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα από την Κρήτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ